DOLAR32,3119% 0.17
EURO35,1809% 0.11
STERLIN40,9696% -0.14
FRANG35,7037% -0.03
ALTIN2.280,63% 0,14
BITCOIN2.256.974-0.786

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Koronavirüs 2 Can Aldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Koronavirüs 2 Can Aldı

Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden Şakir Esen (71) tedavi gördüğü hastanede bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Edindiğimiz bilgilere göre yaklaşık üç hafta önce Koronavirüs belirtileri sebebiyle İstanbul / Avcılar’da özel bir hastaneye başvuran ve test sonuçları pozitif çıkan Şakir & Fezmiye Esen çifti, sağlık durumlarının ciddiyeti sebebiyle tedavi altına alınmışlardı.

Sağlık durumu kötüleşen Fezmiye Esen (67) yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmış ancak 23 Mart’ta hayatını kaybetmişti. Tedavisine bir süre müşahede servisinde devam edilen ancak böbreklerinin su toplaması sebebiyle belli periyotlarla vücudundan sıvı alınmaya başlanan Şakir Esen ise sağlık durumunun kötüleşmesi sebebiyle geçtiğimiz hafta yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Diyaliz ünitesine de bağlanan Esen’in bugün öğle saatlerinde organ yetmezliğine bağlı olarak geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Şakir & Fezmiye Esen çiftinin bir süre önce Koronavirüs aşısı oldukları ancak bağışıklık sistemleri virüse karşı antikor üretemeden hastalığa yakalandıkları da edindiğimiz diğer bilgiler arasında yer alıyor.

Şakir Esen’in, aynı hastanede tedavi gören ve iki hafta önce hayatını kaybeden eşi Fezmiye Esen’in vefatından haberi yoktu. Bu sebeple Fezmiye Esen’in vefat haberini yayımlamamıştık.

Esen’in cenazesi bugün (07 Nisan 2021 Çarşamba) öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verildi.

Karaağaç Haber olarak Şakir amcamıza ve Fezmiye teyzemize Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanları cennet olsun, Allah (c.c.) geride kalanlara sabır ihsan eylesin.