DOLAR32,2866% -0.23
EURO34,4267% -0.02
STERLIN40,3138% 0.03
FRANG35,3632% -0.08
ALTIN2.444,56% 0,24
BITCOIN2.255.7471.658

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Köpeğine Araba Çarptı, Hastanelik Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Köpeğine Araba Çarptı, Hastanelik Oldu

Karaağaç sakinlerinden Dere Mahallesinde ikamet eden İbrahim Akgül’e (Defineci İbrahim olarak bilinen) ait av köpeğine otomobil çarptı.

Olay, geçtiğimiz akşam 21.15 sularında gerçekleşti. Yol kenarında yatan köpeğe bir otomobil sürücüsü çarpıp kaçtı. Çevredeki güvenlik kameralarından elde edilen ilk görüntülere göre plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen Renault – Megane marka/model olduğu tahmin edilen bir otomobil, yol kenarında uzanmış olan köpeği ezerek ağır yaraladı. Kaza sonrası arka ayakları kırılan ve iç kanama geçiren köpeğin acı çığlığıyla irkilen Akgül ailesi ve mahalle sakinleri hemen sokağa çıktı. Gördükleri manzara karşısında bir an şok geçiren vatandaşlar, yerde acıyla kıvranan yaralı köpeğe hemen müdahale etmek istedi.

El arabası ile bulunduğu yerden kaldırılıp güvenli bir alana götürülmek istenen hayvan, can acısı ile sahibi İbrahim Akgül’ün kolunu iki yerden ısırıp parçaladı. Diş izleriyle ciddi şekilde yaralanan Akgül, aile yakınları tarafından hemen M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan muayenesinde sol el bileğine sekiz dikiş atılıp kuduz ve tetanos aşısı yapılan Akgül, gece saatlerinde taburcu edildi. Yaralı köpeğin ise tedavisinin devam ettiği ancak felç kalma ihtimalinin yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.




Karaağaç Tv mikrofonlarına konuşan Ersan Akgül, köpeklerine çarpıp kaçan sürücüye tepki göstererek vatandaşlara ve ailelere çağrıda bulundu.