DOLAR32,5193% -0.09
EURO34,7858% -0.25
STERLIN40,4496% -0.18
FRANG35,5687% -0.36
ALTIN2.423,23% -0,28
BITCOIN66.531,750.494

Kocaeli Genelinde Okullar Yarın Da Tatil

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kocaeli Genelinde Okullar Yarın Da Tatil

Yoğun kar yağışı ve buzlanmanın görüldüğü Kocaeli’nde, okulların yarın da (çarşamba) tatil edildiği açıklandı.
.
Kar yağışının etkisini gösterdiği ilimizde dün gece alınan karar ile tüm okullar tatil edilmişti.
.
Kar yağışının bugün erken saatlerden itibaren etkisini gösterdiği Kocaeli’nde, kar yağışı ve buzlanma sebebiyle okulların yarın da tatil edildiği duyuruldu.
.
112956_tatil_1.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hava muhalefeti nedeniyle il genelindeki tüm okulların yarın da tatil edildiğini açıkladı.
.
Vali Güzeloğlu sosyal medya hesabından: “Meteorolojiden yapılan uyarı doğrultusunda, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 07 Ocak 2015 Çarşamba günü Kocaeli’nde eğitime bir gün ara verilecektir.” mesajını paylaştı.
.
07 OCAK 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?
.
Türkiye yoğun kar altında…
.
Bugün pek çok okul yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edilmişti. Bazı kentlerdeki okullarda yarın da eğitime ara verilecek. İstanbul’da yarın tatil olup olmayacağı henüz belli değil.
.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
.
Kocaeli Üniversitesi’nde (KOÜ), olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime yarın ara verildi. KOÜ Rektörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı yarın eğitim-öğretime ara verildiği, KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi hizmetlerinin ise normal işleyişinde sürdürüleceği kaydedildi. Olumsuz hava şartları nedeniyle KOÜ’de bugün de eğitime ara verilmişti.
.
ANKARA
.
Bugün okulların tatil olmaması nedeniyle gündeme oturan Ankara’da flaş karar… Okullarda eğitime 2 gün ara verildi. Ankara dışında bazı illerde de yarın okul yok.
.
DENİZLİ
.
Denizli Valiliği, kentteki yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda bugün için verilen tatil kararının, yarın için de uzatıldığını duyurdu.
.
ÇORUM
.
Çorum Valisi Ahmet Kara, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta okullarla kamuda çalışan halime ve engelliler için verilen tatil kararının bir gün daha uzatıldığını belirtti.
.
Yarın da aynı olumsuzlukların devam edebileceği düşüncesiyle merkez ve 13 ilçede İl Milli eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul öncesi, ilk ve ortaokulların tatil edilmesine karar verildiğini ifade eden Vali Kara, kamuda çalışan hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılacağını kaydetti.
.
KASTAMONU
.
Yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ve yarın ara verildi.
.
ADIYAMAN (ÇELİKHAN)
.
Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde eğitime 2 gün ara verildi.
.
AFYONKARAHİSAR
.
Afyonkarahisar’da yoğun kar yağışından dolayı eğitime yarın da ara verildiği bildirildi.
.
KARABÜK
.
Kentte kar yağışı nedeniyle tüm okullarda eğitim öğretime yarın için ara verildi.
.