DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kemal Kardaş Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kemal Kardaş Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Dere Mahallesinde ikamet eden Kemal Kardaş (79) bugün ikindi sularında hayatını kaybetti.

Görme engelli olan ve bir süredir yüksek tansiyon ile diyabet hastalıkları bulunan Kardaş, dönem dönem hastanede yatılı tedavi görüyordu. Geçtiğimiz günlerde mama desteği sağlanarak taburcu edilen hasta, şeker yaralarının iyileşmemesi ve yetersiz beslenmeye bağlı kilo kaybı sebebiyle evinde hayatını kaybetti.

Kardaş’ın vefatı üzerine aile yakınları 112 Acil Servis ekiplerini arayıp bilgi verdi. Mevtanın naaşı, sağlık ekiplerinin gerekli incelemeleri yapıp resmi prosedürleri tamamlamasının ardından aile yakınlarına teslim edildi.

Cenazesi, yarın (18 Mayıs 2024 Cumartesi) Dere Mahallesindeki hanelerinde helallik alınmasının akabinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Kemal Kardaş, çiftçilikle uğraşan ve geniş bir kesim tarafından tanınan (Kaçık Yakup olarak bilinen) Yunis Kardaş’ın da babası oluyordu.

Karaağaç Haber olarak merhum büyüğümüze Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.