DOLAR32,5491% 0.01
EURO34,9493% 0.26
STERLIN40,7211% 0.31
FRANG35,5689% 0.01
ALTIN2.427,18% 0,17
BITCOIN63.397,21-4.069

Kefken Yolunda Korkutan Kaza

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Kefken Yolunda Korkutan Kaza

Köyümüz sakinlerinden Kandıra’da ikamet eden Canan (Kıcı) Deniz, bugün sabah saatlerinde trafik kazası yaptı.

canan_kici

Kandıra – Çarşı mahallesinde ikamet eden, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kandıra İlçe Kadın Kolları üyesi ve köyümüz eski muhtarlarından Remzi Kıcı’nın kızı olan Canan Deniz, sabah saatlerinde Kandıra – Kefken yolunda (D 605) kaza yaptı.

kici_ailesi

Kandıra – Küme Evler’de ikamet eden kayın pederi Nuri Deniz’i (Yılancı Nuri olarak bilinen) rutin kontrol için İzmit’e hastaneye götürüp getiren Deniz, sabah saatlerinde trafik kazası yaptı.

yilanci_nuri

Hastanede kontrolü tamamlanan kayın pederini Kandıra – Küme Evler’deki hanesine götürmek isteyen Deniz, Renault – Fluence marka otomobili ile trafikte seyir halindeyken Kandıra – Kefken yolu, Tekeli mevkiinde (eski cezaevinin olduğu mevkii) aniden önlerine çıkan köpeğe çarpmamak için panikle direksiyonu kırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Deniz’in kontrolünden çıkan araç, takla attı. Kaza sonrası araç kullanılamaz (pert) hale gelirken, kaza anında açılan hava yastığı (air bag) olası can kaybını önledi. Canan Deniz ve kayın pederi Nuri Deniz kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

canan_kici_1

Devrilen otomobilden kendi imkanları ile çıkan ve kısa süre kazanın şokunu yaşayan Canan Deniz ve Nuri Deniz’e çevredeki vatandaşlar ve komşuları yardımcı oldu. Otomobil kaza mahaline çağrılan çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kazada ciddi yaralanma ve can kaybı yaşanmaması en büyük teselli oldu. Kaza sonrası konuşan Deniz ve ailesi: “Verilmiş sadakamız varmış, kazadan burnumuz bile kanamadan kurtulduk. Hava yastığının açılması ile hafif ezilmeler oldu ama sağlık durumumuz iyi, sadece aracımız kullanılamaz hale geldi.” dedi.

geçmiş olsun

Canan Deniz, Karaağaç Haber muhabirlerimizden Leyla Kıcı’nın da kız kardeşi oluyor. Karaağaç Haber olarak Canan ablamıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.