DOLAR32,3046% 0.54
EURO35,1288% 0.01
STERLIN41,1768% 0.56
FRANG36,3702% 0.03
ALTIN2.243,01% 0,71
BITCOIN2.226.468-2.84

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Kefken Jandarma Takdir Topluyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Kefken Jandarma Takdir Topluyor

Koronavirüs tehlikesi dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Dünya genelinde pek çok ülke, virüs salgınını en aza indirmek için yoğun çaba gösteriyor.

Ülkemizde de Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için her geçen gün yeni tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta 65 yaş üstü vatandaşlarımız için sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Ardından 30 büyükşehir iline ve Zonguldak’a giriş-çıkışlar bir süreliğine yasaklanmış, 65 yaş üzerine uygulanan sokağa çıkma yasağı 20 yaş altı gençleri de kapsayacak şekilde genişletilmişti.

Toplumun önemli bir kesiminin sokağa çıkması yasaklanınca vatandaşların önemli ihtiyaçlarını kamu çalışanları ile polis ve jandarma personeli karşılamaya çalışıyor. Kimi, vatandaşa yerinde sağlık hizmeti sunmaya çalışırken kimi, çiftçinin tarlasını sürüyor. Kimi, emeklinin maaşını çekip sahibine teslim ederken bir diğeri sosyal yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya gayret gösteriyor. Kimi, market alışverişi yapıp eve teslim ederken bir başkası, gelen talepleri değerlendirip çözüme kavuşturmaya çalışıyor. Tüm bunları büyük bir özveriyle yerine getirmeye çalışmaları ülkenin dört bir yanındaki vatandaşlarımızın takdirini kazanıyor.

Bunun güzel bir örneği de geçtiğimiz gün Karaağaç’ta yaşandı. Topallar mahallesinde ikamet eden Ahmet Çelik, kullanmakta olduğu ilaçları bitince yenisini temin etmek için devriye gezen jandarmadan yardım istedi. Kefken Jandarma Karakolunda görevli personel, Çelik’in ilaçlarını alıp Karaağaç’taki hanesine getirerek kendisine teslim etti.

Jardarma personelinin kapı komşularına yardımcı olmasından duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabında dile Cemalettin Yağcı ise yaptığı paylaşımda: “Arkadaşlar, devletimizden ağlayanı sadece Allah ıslah etsin diyeceğim. Devlet, benim kullandığım ilaçlarımı alıp kapımın önüne getirdi. Allah devletimize bir zeval vermesin. Kefken Jandarmasına çok teşekkür ediyorum. Ayakları taşa değmesin. Beğenmeyenler nasıl bir devlet istiyorlar, merak ediyorum.  Allah’ın selamı tüm milletimizin üzerine olsun.” dedi.

Karaağaç Haber olarak bizler de görevlerini layıkıyla yerine getiren tüm kamu personeline ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.