DOLAR32,3160% 0.19
EURO35,1570% 0.05
STERLIN40,8712% -0.36
FRANG35,6925% -0.07
ALTIN2.282,79% 0,23
BITCOIN2.284.7471.007

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Kaynak Köprüsünde Yine Kaza Oldu: 1 Yaralı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Kaynak Köprüsünde Yine Kaza Oldu: 1 Yaralı

Karaağaç Mahallesi – Sarılardüzü mevkii Kaynak köprüsü girişinde bugün gece saatlerinde yine kaza meydana geldi. Otomobil dereye uçtu, 1 kişi yaralandı.

Edindiğimiz bilgilere göre Çamkonak sakinlerinden İdris B. yönetimindeki otomobil, Karaağaç – Sarılardüzü mevkiinde bulunan Kaynak köprüsü girişinde dereye uçtu. Kazada araç sürücüsü İdris B. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların yetkililere haber vermesiyle olay yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler ve kesikler meydana gelen araç sürücüsü İdris B., ambulansla Sakarya – Kaynarca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazazedenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dereye uçan otomobil, çekici ve vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kazanın kesin sebebi henüz bilinmezken; köprü girişinin dar olması, köprü üzerinde uyarı levhalarının bulunmaması, yol zemininin soğuk ve yağışlı hava sebebiyle kayganlaşması gibi nedenlerle meydana geldiği düşünülüyor. Kolluk kuvvetlerinin kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Öte yandan Kaynak köprüsü girişinde yaz ortalarında da benzer bir kaza meydana gelmişti ve kazada 4 kişi yaralanmıştı. Karaağaç muhtarlığı, köprüde gerekli önlemlerin alınması ve köprü genişletme çalışmalarının yapılması için ilgili kurumlara dilekçe vermişti ancak herhangi bir çalışma başlatılmış değil. Kaynak köprüsü, kazalara davetiye çıkarmaya devam ediyor.