DOLAR32,3123% 0.18
EURO35,1809% 0.12
STERLIN40,8788% -0.34
FRANG35,7121% 0
ALTIN2.280,23% 0,12
BITCOIN2.265.078-0.279

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Karaağaç’ta Tüplü Fide Satışı Başladı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Karaağaç’ta Tüplü Fide Satışı Başladı

Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Soner Sıbıç’ın sahibi olduğu Sıbıçoğlu Ticaret, tüplü fide satışına başladı.

Karaağaç Merkez’de bir süredir un, kepek, yem, tüp, su, kömür, tarımsal gübre, fındık ve zirai ürünler alım-satım işleri üzerine faaliyet gösteren işletme, ürün portföyüne tüplü fide satışını da ekledi.

Antalya / Pınarlı – Çamköy’deki Grow Fide firmasından özel olarak getirtilen kısa dönem yazlık sebze fideleri, %100 kalite ve ürün garantili olarak satışa sunuldu.

Konu hakkında sitemize açıklamalarda bulunan işletme sahibi Sıbıç, “Elimizde şu an oturak domates, sırık domates, salatalık, Kandıra biberi, köy biberi, çarliston biber, sivri biber, acı biber, kıl biber, dolmalık biber, salçalık biber, patlıcan, top patlıcan, kavun, karpuz gibi pek çok kısa dönem yazlık sebze fidesi mevcut. Biz ürünleri üçgen tüplü kaplarda adetli olarak satış yapıyoruz.

Üretici, satın aldığı ürünü sadece kabından çıkarıp tarlasına, bahçesine dikiyor. Bitkiye, toprağa dikildikten sonra yeni ortamına kolayca alışabilmesi için can suyu verilmesi gerekli. Ürüne, birkaç gün sonra ister büyükbaş veya küçükbaş organik hayvan gübresiyle isterse sunî gübre ile vitamin ve mineral takviyesi yapılarak iklim şartlarının durumuna göre de belli periyotlarla sulama yapılması gerekiyor. Bu işlemler yapıldıktan sonra ürünün verimi ve kalitesi oldukça artacaktır.

Biz müşterilerimize satmış olduğumuz ürünler için garanti vermekteyiz. Piyasadaki pek çok firma ve esnaf, sebze fidelerini bağ şeklinde ve topraksız olarak satıyor, onlar haliyle uzun ömürlü olmuyor ve kuruyor. Bizim gibi tüplü fide satışı yapan bir çok firma ve kişi var ancak onlar da satmış oldukları ürünlere garanti veremiyor.

Biz %100 müşteri memnuniyeti prensibi ile çalıştığımız için fideleri Antalya’dan işletmemize özel olarak getirttik. Seyyar satıcı değiliz, işletmemizin yeri ve adresi belli. Ticaret hayatında yeni de değiliz, müşterilerimiz bu yüzden bizden gönül rahatlığı ile alışveriş yapabiliyor.

Her çeşit kısa dönem yazlık sebze fidesini tanesi 1 lira 50 kuruştan toptan fiyatına perakende olarak satışa sunduk. Koronavirüs önlemleri kapsamında evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü büyüklerimizin, işletmemize uğrayıp buradan satın alma imkanı olmayan komşularımızın ve vatandaşlarımızın evlerine kadar da götürüp teslim edebiliyoruz. Bunun için bize telefon açmaları yeterli. Bu yıl herkes bol ve bereketli bir sezon geçirecek.” dedi.

Karaağaç Haber olarak Soner ağabeyimize hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.