DOLAR32,4324% 0.05
EURO34,4611% -0.13
STERLIN40,3462% -0.08
FRANG35,5371% -0.08
ALTIN2.484,99% 0,07
BITCOIN2.091.568-6.8

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Karaağaç’ta Tekel Bayii Soyuldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Karaağaç’ta Tekel Bayii Soyuldu

Köyümüz sakinlerinden ve esnaflarından Merkez mahallede ikamet etmekte olan Erhan Sinopluoğlu’nun işlettiği Merkez Tekel Bayii, bu gece kimliği belirsiz kişilerce ikinci kez soyuldu. Yusuf Emanet’e ait marketi de soyma girişiminde bulunan hırsızların, marketin alarmının devreye girmesi ile kaçmak zorunda kaldıkları öğrenildi.
.
erhan-1.
Sakarya/Kaynarca-Karabacak köy imamının Renault-Toros marka aracını çalıp sabaha karşı 04:00 sularında dükkanın önüne gelen hırsızlar, tekel bayiinin korkuluğunu ve demir kapısını demir makası ile keserek içerdi girdi. Güvenlik kameralarına yakalanmamak için kapşonlu montlarla kendilerini kamufle eden 3 hırsız, dükkanda bulunan sigara ve alkollerle kasada bulunan yüklü miktardaki parayı alıp kayıplara karıştı.
.
4-tile.
Sabah dükkanını açmaya gelen çevre esnafın olayı farketmesiyle durumdan haberdar olan Sinopluoğlu, hemen dükkana gelerek jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarmanın yaptığı parmak izi ve hasar tespit çalışmaları sonucu maddi kaybın yaklaşık 10 bin lira olduğu tespit edildi. Çalınan araç ise bugün öğlen sularında Kandıra-Yulaflı sapağında terk edilmiş halde bulundu. Jandarma ekipleri hırsızların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.
.
İki yıl önce de aynı dükkan, kimliği belirsiz kişiler tarafından soyulmuş ve 16 bin liralık maddi kayıp söz konusu olmuştu. Güvenlik kameralarının kaydettiği olayda 05:00 suları lüks otomobille gelen 5 kişi, dükkanda bulunan alarmı devre dışı bıraktıktan sonra kapıyı demir makasıyla kesmiş ve hırsızlık gerçekleştirmişlerdi. Aynı hırsızlar aynı gece Yusuf Emanet’in de marketini soyarak kayıplara karışmış ve hala yakalanamamıştı.
.
Merkez Tekel Bayii, iki yıl önce işte böyle soyulmuştu!
.