DOLAR32,4789% -0.2
EURO34,9429% 0.3
STERLIN40,6575% 0.21
FRANG35,6089% 0.13
ALTIN2.436,83% 0,56
BITCOIN64.759,371.199

Karaağaç’ta Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Karaağaç’ta Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Köyümüz sakinlerinden Topallar mahallesinde ikamet etmekte olan Abdullah T.’nin (Tellinin Apti olarak bilinen) eşi Döndü T. ve çocukları Onur T. (27), Özkan T. (22), av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı.
.
aile.
İddiaya göre Döndü T.’nin aynı mahallede ikamet eden kardeşi Yusuf K., miras kalan tarla yüzünden ablası Döndü T. ile bir süredir sorun yaşıyordu. Dün akşam tekrar alevlenen tartışma kanlı bitti.
.onur.
Gözü dönen Yusuf K., dün gece 01.00 sularında evinden aldığı av tüfeği ile ablasının evini bastı. Etrafa rastgele ateş eden Yusuf K., ablası Döndü T. ile yeğenleri Onur T. (27) ve Özkan T.’yi (22) vurdu. Vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Döndü T., Onur T. ve Özkan T., hemen hastaneye kaldırıldı.
.
döndü.
Duydukları silah sesleri ve çığlıkların ardından olay yerine gelen komşuları, gördükleri manzara karşısında şok yaşadı. Çevredeki vatandaşlar tarafından çağırılan ambulansla apar topar M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan aile, burada yapılan ilk müdahalenin ardından hemen Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek ameliyata alındı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Onur T. ve kardeşi Özkan T., geçirdikleri ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alındı.
.
özkan.
Anne Döndü T. ise yüzüne ve vucuduna isabet eden saçmaların ameliyatla alınmasının ardından müşahede servisinde gözetim altına alındı. Ameliyattan bugün akşam sularında çıkarılan Özkan T.’nin durumunun iyiye gittiği bilgisine ulaşılırken, ağabeyi Onur T.’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
.
yusuf.
Döndü T., Onur T. ve Özkan T.’yi vurduğu iddia edilen Yusuf K. ise jandarma ve emniyet ekiplerince her yerde aranıyor. Jandarmanın olay ile ilgili soruşturması sürüyor.
.
Son yıllarda böyle olumsuz olayların köyümüzde de vuku bulmaya başlaması bizleri derinden üzerken, Karaağaç Medya olarak Döndü T., Onur T. ve Özkan T.’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah acil şifalar versin.
.