DOLAR32,5144% -0.11
EURO34,7895% -0.24
STERLIN40,4776% -0.12
FRANG35,6075% -0.27
ALTIN2.428,55% -0,06
BITCOIN66.353,020.33

Karaağaç’ta Korkutan Kaza

Yayınlanma Tarihi : Google News
Karaağaç’ta Korkutan Kaza

Köyümüz sakinlerinden Karşı mahallede ikamet etmekte olan Musa Bay’ın (Şaban Cemal’in Musa olarak bilinen) park halindeki balya yüklü traktörüne dün akşam sularında Mennan Işık yönetimindeki 54 TZ 569 plakalı Tofaş / Fiat – Tempra marka otomobil arkadan çaptı. Kaza sonucu biri ağır, iki yaralı var.
.
musa.:
Kaza, dün 18.30 sularında Dağdibi mahallesinde (Mehmet Çelik’in evinin olduğu mevkiide) meydana geldi. Musa Bay, tarladaki işleri bitirdikten sonra evine dönmek için yola koyulacaktı. 41 N 3694 plakalı saman balyası yüklü traktörünü yolun kenarına park edip tarlanın avlusunu kapatmak için traktöründen indiği sırada, Mennan Işık yönetimindeki Tofaş / Fiat – Tempra model otomobil, traktöre arkadan çarptı.
.kaza-2.
Çarpma sonucu araç kullanılamaz hale geldi. Araç sürücü hafif yaralanırken yanında bulunan Ahmet Arı (62) ağır yaralandı. Araç içinde sıkışan yaralılar, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle araçtan güçlükle çıkarıldı. Olay yerine çağrılan ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Arı’nın durumu, ciddiyetini koruyor.
.mehmet çelik.
Kaza sonrası jandarma ekiplerince ifadesi alınan otomobil sürücüsü Mennan Işık: “Suç tamamen benim, Musa Bay’ın herhangi bir kusuru yok. Ben Babalı’dan Karaağaç istikametine gidiyordum, yoğun güneş ışığı bir anda gözlerimi kamaştırdı. Traktörün olduğunu fark edemedim. Böyle elim biz kaza yaşandı.” ifadelerine yer verdi.
.tarla.
Kaza sonrası araç kullanılamaz hale gelirken, jandarma ekiplerinin kaza ile soruşturması devam ediyor. Karaağaç Medya olarak Musa Bay ağabeyimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.
.