DOLAR32,5241% 0.14
EURO34,7318% -0.02
STERLIN40,6734% 0.35
FRANG35,6894% 0.16
ALTIN2.487,88% 0,14
BITCOIN2.076.8283.883

Karaağaç’ta Korkunç Kaza: 1 Ölü

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Karaağaç’ta Korkunç Kaza: 1 Ölü

Köyümüz sakinlerinden Dağdibi mahallesinde ikamet etmekte olan (Beyazbaşlar olarak bilinen) Mustafa Ark’ın oğlu Refik (16), Aydın Ark’ın oğlu Sefa (14) bugün ikindi sularında Ahmet Tozan’ın evinin önünde (Topallar mahallesindeki çocuk parkının olduğu mevkiide) traktörle kaza yaptı.
.

kaza-1.
Edinilen bilgiye göre kuzen olan Refik ve Sefa Ark; Refik Ark yönetimindeki traktörle Karaağaç merkezden alışveriş yaptıktan evlerine dönüyordu.
.
.
Topallar mahallesindeki çocuk parkının olduğu mevkiide ilerlerken önlerine çıkan köpek yavrusunu ezmemek için direksiyonu kıran Refik Ark; havanın yağışlı olması, hızlarının normalden fazla olması ve mahalle yolunun yeni dökülen stabilize asfalt (mıcırlı asfalt) olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan traktör, Ahmet Tozan’ın evinin olduğu yerde devrildi.
.sefa ark.
Traktörün çamurluğu üstünde seyahat eden Sefa Ark, traktörün devrilmesiyle birlikte bürgü (üst korumalık-tente) ile asfalt arasında sıkışarak ağır yaralandı. Amcasının oğlu Refik ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazanın duyulması üzerine çevredeki vatandaşlar, yaralı iki genci traktörün altından apar topar çıkararak 112’ye haber verdi. Başından ağır darbe alan Sefa, olay yerine gelen ambulansla M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
.kaza-2.
Böyle elim bir kazanın yaşanması ve gencecik bir fidanın hayatını kaybetmesi başta aileyi ve tüm köylüyü yasa boğdu. Sefa Ark’ın naaşı, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından yarın kılacak öğle namazına müteakip Karaağaç Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
.
Karaağaç Medya olarak merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.
.