DOLAR32,5139% -0.1
EURO34,8126% -0.17
STERLIN40,5033% -0.05
FRANG35,6083% -0.25
ALTIN2.426,31% -0,16
BITCOIN65.915,64-0.845

Karaağaç’ta 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Karaağaç’ta 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı. 23 Nisan kutlamaları için Karaağaç İlköğretim Okulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı programda; şiirler, şarkılar, müzikal gösteriler, parodiler ve halk oyunları sergilendi. Birbirinden güzel gösteriler sergileyen öğrenciler, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.
.
23N İSAN.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Karaağaç İlkokulu müdürü Necdet Büyükkağnıcı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan program, birbirinden güzel gösteriler ile devam etti. 23 Nisan şiirleri okuyan öğrenciler herkesi etkilerken, halk oyunları ve parodi sergileyen öğrenciler de izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Öğrenci velileri duygu dolu anlar yaşarken, çocukların heyecanına ve neşelerine diyecek yoktu.
.
muhtar.
Program bitiminde Kocaeli geneli düzenlenen bilgi yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencilere, Karaağaç İlk ve Ortaokulu’nda dereceye giren öğrencilere, Karaağaç İlköğretim Okulu Aile Birliği’ne bağış yapan kişilere protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi. Karaağaç Muhtarı Mehmet Elmacı, yaptığı açıklamada: “Gelecek yıl 23 Nisan’da Pınardüzü Muhtarı Hasan Kangal, Karaağaçlı iş adamı Fedai Bay, Cebeci Muhtarı Gürkan Durmuş ve ben sponsor olarak; Karadenizli sanatçı Sait Uçar’ı getireceğiz. Bilet gelirlerinin tamamını da Karaağaç İlköğretim Okulu Aile Birliği’ne bağışlayacağız.” dedi.
.

23 NİSANBB.
23 Nisan Kutlamalarının sona ermesi ile Geleneksel 23 Nisan Şenlikleri’ne geçildi. Orkestra Engin ve ekibinin sahne aldığı şenliklerde, davetliler doyasıya eğlendi. Şenliklere kemençe virtüözü Tekin Hıdır katılacaktı fakat maddi imkânlar el vermediği için rezervasyon iptal edilmek zorunda kaldı.
.

Karaağaç Muhtarı Mehmet Elmacı kendisi ile makamında yaptığımız röportajda kameralarımıza birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Elmacı, 23 Nisan kutlamalarını hazırlayan öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.
.

23 nİSAN.
Bu yıl gerçekleşen Geleneksel 23 Nisan Şenlikleri’ne sponsor olan Mesut Çıtıroğlu’na, Leyla Kıcı’ya, Orkestra Engin’e, Karaağaç İlköğretim Okulu Aile Birliği üyelerine, okula maddi yardımda bulunan köylülerimize ve kermes düzenleyen velilere ayrı ayrı teşekkür etti.
.

Karaağaç Medya olarak, kutlamalara emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
.