DOLAR32,5852% 0.16
EURO35,0042% -0.11
STERLIN40,8441% -0.11
FRANG35,6947% 0.15
ALTIN2.438,82% 0,11
BITCOIN64.650,161.187

Karaağaçlılar Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Karaağaçlılar Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Son yıllarda yardımlaşma ve dayanışmasıyla gerek günlük yaşamda gerekse sosyal medyada adından sıkça söz ettiren köylülerimiz, Leyla Kıcı’nın önerisi ve organizasyonu ile İstanbul/Bakırköy-Botanik Park’ta yapılan kahvaltıda birlik ve beraberliklerini pekiştirdi. İstanbul, İzmit, Sakarya, Bursa, Yalova gibi çeşitli il ve semtlerde ikamet eden pek çok köylümüz, yapılan organizasyona büyük ilgi gösterdi.

Botanik Park-Kahvaltı-3

 

Katılımın yoğun olduğu kahvaltıda, uzun yıllardır birbirini görmeyen köylülerimiz hasret giderdi. Aynı köyden olup birbirini tanımayan insanların da tanışma fırsatı elde ettiği kahvaltıda, samimi diyaloglar gözden kaçmadı.
Botanik Park-Kahvaltı

 

Köylülerimiz, düzenlenen kahvaltının kendilerini çok memnun ettiğini dile getirirken kahvaltıyı organize eden Leyla Kıcı: “Pek çok köylümüzün de kahvaltıya çeşitli sebeplerden katılamaması beni üzen tek şey oldu. Ben bu kadar katılım olacağını tahmin etmiyordum. Köylülerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. İnşallah bir sonraki organizasyonumuz olan Çanakkale gezisinde de bizleri yalnız bırakmazlar.” diye konuştu.

 

Botanik Park-Kahvaltı-5

 

 

Bu güzel etkinliği yapan Leyla ablamıza, bizleri yalnız bırakmayan köylülerimize ve bu organizasyona emeği geçenlere teşekkür ediyoruz…