DOLAR32,3759% 0.15
EURO35,3249% 0.11
STERLIN41,5382% 0.71
FRANG35,9293% 0.18
ALTIN2.324,45% 0,17
BITCOIN2.291.1962.165

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Karaağaçlılar Kahvaltıda Bir Araya Geldi-2

Yayınlanma Tarihi : Google News
Karaağaçlılar Kahvaltıda Bir Araya Geldi-2

Karaağaçlılar, 13 Nisan 2014 Pazar günü İstanbul / Bakırköy – Botanik Park’ta yapılacak kahvaltıda bir araya geldi.
.
Son zamanlarda birlik ve beraberliğiyle, yardımlaşma ve dayanışmasıyla günlük yaşamda ve sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Karaağaçlılar, 13 Nisan 2104 Pazar günü kahvaltıda bir araya gelerek hasbihal oldular. Köyümüz sakinlerinden İstanbul / Zeytinburnu’nda ikamet etmekte olan Leyla Kıcı’nın önerisi ve organizasyonu ile ikincisi yapılan kahvaltıya; Kandıra, İzmit, İstanbul, Bursa, Yalova ve Sakarya’da ikamet etmekte olan pek çok Karaağaçlı katıldı.
.
millet.
Kahvaltının ilki 19 Ocak 2014 Pazar günü yine İstanbul / Bakırköy – Botanik Park’ta gerçekleşmişti. Bir çok davetlinin katılım gösterdiği kahvaltıya, çeşitli sebeplerden dolayı da (unutanlar, mazereti olanlar, bilmeyenler vs.) bir çok kişi katılamamıştı. Gelen yoğun talep üzerine Leyla Kıcı, bir kahvaltı daha düzenledi.
.
kahvaltı.
Baharın kendini yavaş yavaş hissettirmeye başladığı şu günlerde düzenlenen kahvaltı, herkesi memnun etti. Davetlilerin, kahvaltıdan sonra koyu sohbete daldıkları görüldü. Şehrin stresli yaşantısı ve yoğun iş temposu sebebiyle yorulan insanlarımız, bir araya gelmenin tadını çıkardı. Çocuklara da hitap eden mekanların olması, özellikle çocuklu aileleri çok mutlu etti. Kahvaltıdan sonra bahçeye çıkan anne-babalar, çocuklarıyla parkta doyasıya oynadı.
.
erkekler.
Davetliler, böyle güzel bir organizasyon yaptığı için Leyla Kıcı’ya ayrı ayrı teşekkür etti. Kıcı’dan bir sonraki buluşmanın geniş katılımlı bir piknik olması talebinde bulunan köylülerimiz, böyle güzel organizasyonların artarak devam etmesi temennisinde bulundular.
.
Karaağaç Medya olarak Leyla Kıcı ablamıza emeğinden dolayı teşekkür ediyoruz.
.