DOLAR32,4916% -0.16
EURO34,9570% 0.34
STERLIN40,6803% 0.25
FRANG35,5995% 0.1
ALTIN2.433,02% 0,41
BITCOIN64.404,00-0.646

Karaağaçlılar Geleneksel Kahvaltıda Buluştu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Karaağaçlılar Geleneksel Kahvaltıda Buluştu

Karaağaçlılar, üçüncüsü düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
.
Karaağaçlılar, köyümüz sakinlerinden İstanbul / Kasımpaşa’da ikamet eden Leyla Kıcı’nın organizatörlüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen kahvaltı programında yeniden buluştu.
.
kahvaltı-1.
Günlük yaşamın temposu ve yoğun iş hayatının insanlar arasındaki iletişim bağını zayıflatması, aynı şehirde, aynı semtte hatta aynı apartmanda oturan insanların birbirinden bir haber yaşadığı günümüzde, insanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik duygusunu tazeleyen, insanları çeşitli vesilelerle bir araya getiren programlar gittikçe önem kazanıyor, hatta ihtiyaç haline geliyor.
.
DSC_0018.
Bu amaçla düzenlenen programlardan biri de kuşkusuz kahvaltı programları…
.
masa.
Köyümüz sakinlerinden Leyla Kıcı’nın organizatörlüğü ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karaağaçlılar kahvaltısına başta İstanbul olmak üzere, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, İzmit, Kandıra ve Karaağaç’tan pek çok davetli katıldı.
.
kahvaltı-3.
Üçüncüsü düzenlenen programına katılım bir hayli yoğundu. Daha önceki kahvaltı programlarına katılamayan pek çok kişi, bu kahvaltıda ön sıralarda çoktan yerini almıştı. Yapılan rezervasyonun iki katından fazla insan, kahvaltıda yerini aldı.
.
DSC_0050.
Kendisi ile görüştüğümüz Leyla Kıcı: “Çok güzel bir program oldu, katılan ve davetimize icabet edip bizleri yalnız bırakmayan köylülerimize, değerli büyüklerimize ve kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fakat kalbim biraz kırgın. Ben bugünkü kahvatıda muhtarımız Mehmet Elmacı’yı ve köy ihtiyar heyetini de aramızda görmek isterdim. Muhtarımız Mehmet Elmacı’yı üç programa da davet ettim, her defasında gelip katılacağını dile getirdi fakat hiçbir mazeret belirtmeden katılmadı. Öyle anlıyorum ki muhtar sadece Karaağaç’takilerin muhtarı. Kendisini bizzat aradım ve davet ettim ancak katılmadı. İnsanlar ta nerelerden kalkıp buralara geldi, aramızda Karaağaçlı olmayıp da sırf böyle güzel bir organizasyonda bizlere destek vermek için gelen pek çok insana rağmen muhtarımızın bizi yalnız bırakması beni açıkçası çok üzdü.
.
sezai.
Köyde gençlik kolu kurulacağı dile getirilmişti, bu durumdan çok da memnun olmuştum. Ancak onlardan da programımıza katılan olmadı. Onlar çalışmalarına yeni başladıkları için bu duruma şimdilik içerlenmiyorum. Birbirimize destek olacaksak hep beraber olmalıyız. Tek taraflı değil, karşılıklı olmalı.
.
masa33.
Ben bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Bir sonraki kahvaltı programımızı mayıs ayında düzenlemeyi planlıyoruz. Şimdiden herkese duyurmuş olalım.” diyerek sözlerini sonlandırdı.
.
fedai.
Köylülerimizden Bayteks’in sahibi Fedai Bay da Karaağaç Medya mikrofonlarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
.

Kendisi ile yaptığımız röportajda kahvaltı programını değerlendiren Bay: “Programı düzenleyen Leyla kardeşimize ve programa katılan değerli misafirlere teşekkür ediyorum. Ben daha önceki programlara çok istememe rağmen iş yoğunluğundan dolayı katılamamıştım. Bugün katılma imkanı elde ettim. Bu tür organizasyonların devam etmesini diliyorum. Muhtarımızın katılmaması da beni derinden üzdü. Karaağaçlıları kahvaltı programında bir araya getirmek güzel bir düşünce ama eğer bir dernek kurup, dernek çatısı altında birleşme imkânımız olursa daha güzel olur. Öncü olan Leyla kardeşimize ve sosyal medya üzerinden sesimizi duyuran, bizleri her konuda haberdar eden Numan kardeşimize de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
.
DSC_0029.
Diğer bir köylümüz Filiz Yıldız da: Ben kahvaltıya ilk kez katıldım ve çok beğendim. Daha önceki programlardan haberdar değildim. Hep birlikte hahvaltı ve hoş sohbet etme imkanımız oldu. Ben bu tür güzel organizasyonların devam etmesini istiyorum.” dedi.
.
menü-2.
Karaağaç Medya olarak birlik-beraberlik adına böyle güzel bir program düzenleyen Leyla ablamıza teşekkür ediyoruz.