DOLAR32,3436% 0.24
EURO35,1046% -0.16
STERLIN40,8932% -0.39
FRANG35,8616% 0.38
ALTIN2.308,80% 1,37
BITCOIN2.290.1572.479

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Karaağaçlılar Dev İftarda Buluştu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Karaağaçlılar Dev İftarda Buluştu

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programında yaklaşık 1600 Karaağaçlı, birlikte iftar yaptı.
.iftar-5.
Geçen yıl ilki düzenlenen iftar, toplumun her kesiminden ciddi takdir toplamıştı. Köyün ileri gelenleri ile Karaağaç Muhtarlığının birlikte organize ettiği ve herkesin elinden geldiğince maddi-manevi katkı sağladığı iftarda, yaklaşık 1300 kişi birlikte iftar yapmıştı. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programında yaklaşık 1600 kişi, birlikte iftar yaptı.
.
iftar-2.
Cumartesi günü gerçekleşen ve Karaağaçlıların yanı sıra çevre köylerden gelen davetlilerin de yoğun katılım gösterdiği program, herkesi memnun etti. Karaağaç köy meydanı ve pazar yerine kurulan masalar kalabalığa yetmeyince, ek masa ve servisler açıldı.
.
iftar-4.
Karaağaç – Merkez’in adeta dolup taştığı program, 18.30’da dört imam-hatip ve müezzin-i kayyumun okuduğu mevlid-i şerif ile başladı. Okunan Kur’an-ı Kerim’in, söylenen ilahilerin ve yapılan duaların ardından iftar yemeğine geçildi. Davetlilere iftar menüsü olarak mercimek çorbası, tas kebabı, pilav, salata, hurma ve ayran ikram edildi.
.
köken.
İftara, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Kandıra’nın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Ünal Köken, MHP Kandıra Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Bayrakdar ve CHP Kandıra ilçe başkanı Recep Şenol davetli olarak katıldı. Yapılan iftarın ardından Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Karaağaç esnafına bir dizi ziyarette bulundu.
.

Programa; geçen sene olduğu gibi Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, mülki ve idari amirler ile pek çok kişi davet edildi. Davetlilerin bir kısmı programa teşrif ederken bir kısmı da mazeret mesajı yolladı. Özellikle AKP Kocaeli Milletvekilleri ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karosmanoğlu’nun ve AKP il-ilçe teşkilatı yöneticilerinin davet edilmelerine rağmen hiçbir mazeret göstermeden programa katılmamaları, Karaağaç halkını bir kez daha üzdü.
.
Karaağaç Medya olarak, böyle güzel bir organizasyon tertipleyen Karaağaç Muhtarlığına, Karaağaç halkına ve hayırsever vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin.
.