DOLAR32,5852% 0.16
EURO35,0042% -0.11
STERLIN40,8441% -0.11
FRANG35,6947% 0.15
ALTIN2.438,82% 0,11
BITCOIN64.650,161.187

Karaağaçlılar Çanakkale’de Buluştu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Karaağaçlılar Çanakkale’de Buluştu

Karaağaçlılar, köyümüz sakinlerinden İstanbul / Zeytinburnu’nda ikamet etmekte olan Leyla Kıcı’nın organize ettiği Çanakkale gezisinde bir araya geldi.
.
çanakkale.
Cuma akşamı İstanbul’dan hareket eden otobüs önce Karaağaç’a, ardından Çanakkale’ye hareket etti. 45 kişiden oluşan bir grupla Çanakkale gezisi yapan köylülerimiz, ziyaretlerin tamamlanmasının ardından cumartesi akşamı önce Karaağaç’a, oradan da İstanbul’a döndü.
.
çanakkale-2.
Geziye katılan köylülerimiz, geziyi organize eden Leyla Kıcı’ya ayrı ayrı teşekkür etti. Leyla Kıcı, kendisiyle yaptığımız görüşmede: “18 Mart Çanakkale Haftası yaklaşıyor, ben de Çanakkale şehitlerimizi anmak ve Çanakkale ruhunu yaşatmak için böyle bir gezi yapmayı planladım, sağ olsun köylülerimiz de beni yalnız bırakmadı. 45 kişiden oluşan bir grup ile Çanakkale gezisi yaptık, herkes oraları görme fırsatı buldu. Tarihin adeta canlı şahidi olduk. Şehitlerimize bol bol dua ettik, herkes yapılan bu geziden memnun kaldı. Bu vesile ile birlik ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştirmiş olduk. Bundan sonra her yıl böyle bir gezi düzenlemeyi planlıyorum. Bu benim organize ettiğim ilk gezi oldu, böyle bir gezi yapacağımızı sosyal medyadan duyurmuş olsak da herkese ulaştıramadık. İnşallah bundan sonraki gezilerimize daha yoğun bir katılım olacak. Geziye katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
.
Hüseyin Kılıç.
Çanakkale dönüşü araçta komik bir olay yaşandı. Köyümüz sakinlerinden Topallar mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Kılıç Amca (Şekerci Dede olarak bilinen) araçta uyukladı. Kendini bir an evindeki koltuğunda uyuyakaldığını sanan Hüseyin amca, oturduğu yerden kalkıp telaşla: “Uraa, yatağın fişini de takmadım, aha uykum geldi! Üşümüşüm, varıp yatayım.” diyerek Çanakkale’den aldığı hediyelik eşyalarını da yanına alıp otobüsün arka kapısına doğru yöneldi. Durumun farkına varan Leyla Kıcı, Hüseyin Amca’nın koluna girip onu yerine oturttu. Bir müddet sonra kendine gelen Hüseyin Amca, sakinleşti ve yaptıkları kendine anlatılınca kahkaha attı. Hüseyin amcanın böyle bir dalgınlık yaşaması ve ardından kahkaha patlatması, otobüste bulunan herkesi güldürdü.
.
Böyle güzel bir organizasyon tertiplediği için Leyla Kıcı’ya, Karaağaç Medya olarak bizler de teşekkür ediyoruz.
.