DOLAR32,3162% 0.2
EURO35,1419% 0.02
STERLIN41,0423% 0.05
FRANG35,8470% 0.38
ALTIN2.292,73% 0,67
BITCOIN2.293.2942.361

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Karaağaçlı Gençlerden Örnek Atılım

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Karaağaçlı Gençlerden Örnek Atılım

Son yıllardaki önemli atılımları ile adından sıkça söz ettiren Karaağaçlılar, yeniden gündemde.

IMG-20150123-WA0014

Karaağaç’ta birlik ve beraberlik adına yeni bir sayfa daha açılıyor. Karaağaç gençlerini kültürel ve sosyal faaliyetlere yöneltmek, arkadaşlık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmek, Karaağaç gençliğini olumsuz tutum ve davranışlardan uzak tutmak amacıyla geçtiğimiz yıl, gençlik kulübü kurma fikri ortaya atılmış ve bu fikir hayata geçirilmeye çalışılmıştı fakat; istenilen verim ve başarı elde edilememişti.
ilbet
fazli_asi

Köyümüz sakinlerinden ve esnaflarından Fazlı Kardeş’in rehberliği ve öncülüğünde tekrar bir araya gelen onlarca Karaağaçlı genç, bu fikri hayata geçirme adına bir adım daha atarak önümüzdeki günlerde toplantı yapacak. Toplantıda gençlik kolu başkanı ve üyeler seçilerek, üyeler arasında görev dağılımı yapılacak.

gençlik-2

Toplantıda yapılacak istişare (görüş alış-verişi) ile oluşumun nasıl olacağı, nasıl çalışacağı, ne tür faaliyetler yapacağı vb. konular masaya yatırılacak.

oksn

Kendi aralarında mini bir toplantı ile beyin fırtınası yapan gençler, dişe dokunur fikirler ortaya attı. Hayata geçirilmesi planlanan gençlik kolu ve faaliyetleri hakkında kendileri ile görüştüğümüz Fazlı Kardeş, Sedat Elmacı, Adnan Sinopluoğlu ve Okan Karaağaç’tan çarpıcı açıklamalar geldi.

takım

Gençlik ve Spor Kulübü Kuracağız

Karaağaç gençliğini sportif faaliyetlere yöneltmek ve spor organizasyonlarında daha fazla yer almaları için gençlik ve spor kulübü kurulması planlanıyor.

namaz

Gençler Olumsuz Tutum ve Davranışlardan Uzak Tutulacak

Gençliğin zararlı alışkanlıklar yüzünden heba olmasının önüne geçmek, kötü arkadaş edinmelerini engellemek, köy gençliğini kendi içinde kaynaştırabilmek, gençliğin kültür ve bilgi düzeyini artırabilmek için; kütüphane, çay evi, sohbet odası ve mescit oluşturulması planlanıyor.

horonlar

Düğün, Cenaze ve Etkinliklerde Köy Gençliği Daha Aktif Olacak

Cenaze, düğün, mevlüt, eğlence, şenlik vb. durumlarda Karaağaç gençlerinin daha katılımcı olması ve bu tür organizasyonda görev dağılımı yapılarak ev sahibine yardımcı olunması planlanıyor.

Uzakdoğu Dövüş Sporları Kursu Verilecek

Kurulacak gençlik koluna rehberlik edecek olan Fazlı Kardeş, aynı zamanda uzakdoğu dövüş sporları konusunda profesyonel olarak yıllarca eğitmenlik yapan ve kurs veren bir isim. Kardeş, açılacak uzakdoğu dövüş sporları kursunda, Karaağaçlı gençlere; karete-do, taekwon-do, judo, kung-fu, kick boks, tai qi chuan, wushu, jiu-jutsu vb. branşlarında dersler verecek.

özcan

Ayrıca her mahalleden 2’şer-3’er temsilci seçilerek gençliğin daha koordineli çalışması planlanıyor.

iftar

Önümüzdeki günlerde yapılacak toplantı ile kulübün amacı ve faaliyetleri derinlemesine masaya yatırılacak. Toplantıya “sofrada benim de tuzum olsun” diyen herkes davet edildi.

tebrik_ederiz

Karaağaç Haber olarak, Karaağaç gençlerini bu anlamlı çıkışlarından dolayı tebrik ediyor ve destekliyoruz.