DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Karaağaç Nalbur İkinci Şubesini Açtı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Karaağaç Nalbur İkinci Şubesini Açtı

Köyümüz sakinlerinden Merkez mahallede ikamet eden Halil Karaağaç ve oğulları Okan-Hasan Karaağaç’ın birlikte işlettiği Karaağaç Nalbur & Hırdavat, Karaağaç – Merkez’deki Topal Osman İş Merkezi’nde ikinci şubesini açtı.

halil karaağaç

Yaklaşık 8 yıldan beri nalbur ve hırdavat üzerine dükkan işleten Karaağaç ailesi, yoğun talep üzerine ikinci şubesini açarak hizmet ağını genişletti.

karaagac_nalbur-min

Açılan ikinci şubelerinde daha çok plastik araç-gereç ve malzemeler, basit elektrikli eşyalar, plastik mutfak eşyaları ile soba (kuzine) gibi pek çok ürünün satışını sunan işletme, önemli bir ihtiyaca daha cevap verecek.

nalbur_hirdavat-min

Topal Osman İş Merkezi’nin alt katındaki (sol baştan) 3 ve 4 no’lu dükkanlarda açılan işletme, konum itibari ile Karaağaç Pazaryeri’ne de çok yakın.

hasan_karaagac-min

İşletme hakkında konuşan Hasan Karaağaç, “Yaklaşık 8 yıldır köyümüzde esnaflık yapıyoruz. İlk olarak nalbur & hırdavat işi ile hizmet vermeye başlamıştık, önemli bir ihtiyaca cevap vererek hem biz hem insanımız bundan kazançlı çıktık. Müşterilerimizden gelen istekler üzerine bizler de hizmet ağımızı genişletmek istedik. Nalbur-hırdavat alanında faaliyet gösteriyorsanız birçok çeşit ürünü müşterilerinize sunmak durumundasınız. Mevcut dükkanımız alan itibari ile başka bir hizmet sunabilmemizi kısıtlıyordu. Nisan ayında açılan Topal Osman İş Merkezi’nde, iki dükkan kiralayarak bir kısım hizmetimizi buraya taşıdık. Bu hafta itibari ile yeni açılan şubemizde plastik ev araç-gereçleri, elektrikli ev aletleri ve soba gibi pek çok ürünün satışını sunmaya başladık. Halkımızı alışverişe bekliyoruz.” dedi.

nalbur_ic-min

Karaağaç Haber olarak, Karaağaç ailesine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin.

buy visio professional 2016

facebook likes kopen