DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN62.913,92-2.161

Karaağaç Muhtarlığından Doğalgaz Aboneliği Başvurusu Duyurusu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Karaağaç Muhtarlığından Doğalgaz Aboneliği Başvurusu Duyurusu

Bilindiği üzere Kandıra’nın kırsal mahallelerinde nisan ayından beri süren doğalgaz hattı çalışmalarında sona gelindi. Vatandaşlar, dönüşüm ile abonelik işlemlerini gerçekleştirdikten sonra ev ve işyerlerinde doğalgaz kullanabilecek.

Karaağaç Muhtarlığından sitemize yapılan açıklamada, doğalgaz aboneliği ön başvurusu için mahalle sakinlerinin Kocaeli’ne gitmelerine gerek olmadığı, ön başvuru işlemlerinin muhtarlık binasında yapılabileceği ifade edildi.

Karaağaç Muhtarı Mehmet Elmacı: “Oluşan talep yoğunluğu sebebiyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’la bu konu hakkında görüşerek çözüm ve kolaylık sağlanması adına taleplerimizi iletmiştik. Bu talebimiz olumlu karşılandı.

Görevli memurlar muhtarlık binamıza gelerek ön başvuru işlemlerini alacaklar. Önümüzdeki günlerde de bize randevu ve sıra verilecek. Bize randevu verildiğinde tekrar bir duyuru yayımlayacağız. Daha sonrasında da her kullanıcı, gerekli evrakları ile sözleşmesini imzalayarak doğalgazını açtırmış olacak. Halkımızın ön başvuru işlemleri için zahmete girip Kocaeli’ne gitmelerine gerek yok. Muhtarlığımız bünyesinde bu işlemleri tamamlayabileceğiz.” dedi.