DOLAR32,5185% 0.21
EURO34,8485% 0.33
STERLIN40,6975% 0.58
FRANG35,7936% 0.54
ALTIN2.487,69% 1,03
BITCOIN2.011.025-3.584

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Karaağaç Muhtarlığı’na Açılış Yapıldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Karaağaç Muhtarlığı’na Açılış Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; nüfus, yerleşim ve yatırım konularında son yıllarda öne çıkan Karaağaç’a hizmetlerini arttırmaya devam ediyor. Karaağaç’ta alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, eskimiş olan muhtarlık binasını da yenileme kararı almıştı.

Geçtiğimiz yıl ilkbahar aylarında ihalesi yapılan projeye ilk kazma yaz ortalarında vurulmuştu. Yaklaşık altı aylık çalışma sonucu yapımı tamamlanan yeni muhtarlık binası, Cumartesi günü gerçekleşen geniş katılımlı bir törenle açıldı.

İlyas Şeker de Katıldı

Açılış törenine Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Eski Başkanı Ercüment Şahin, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Karaağaçlı katıldı.

Dualarla Açıldı

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yeni yapılan muhtarlık binasının açılışını Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’le birlikte yaptı. Milletvekili Şeker, dualar eşliğinde açılan yeni muhtarlık binasının mahalle ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Karaağaç Baht Köşkü Kültür Merkezi’nde, Mevlidi Şerif okunarak programa katılan davetlilere yemek ikramı yapıldı.

Açılışta konuşan Başkan Köken, “Bizler mahallelerimizi sık sık ziyaret ediyor, buralardaki ihtiyaçları yerinde görüp yerinde tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz dedi. Karaağaç mahallemizdeki muhtarlık binasının da vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Köken, mahalle halkıyla sohbet ederek bundan sonra yapılması planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yeni muhtarlık binası tek katlı betonarme yapıdan oluşuyor. Köy konağı şeklinde tasarlanan binanın içerisinde; muhtarlık ofisi, oturma odası, mutfak, lavabo ve wc-banyo bulunuyor.