DOLAR32,2701% 0.08
EURO34,7459% -0.14
STERLIN40,3771% -0.43
FRANG35,5163% -0.1
ALTIN2.399,55% -0,40
BITCOIN63.123,300.013

Karaağaç Gençleri Görev Başında

Yayınlanma Tarihi : Google News
Karaağaç Gençleri Görev Başında

Son yıllardaki atılımları ile adından sıkça söz ettiren Karaağaçlılar, yeniden gündemde.
.
Karaağaç’ta birlik ve beraberlik adına yeni bir sayfa daha açılıyor. Karaağaç gençlerini kültürel ve sosyal faaliyetlere yöneltmek, arkadaşlık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmek, Karaağaç gençliğini olumsuz tutum ve davranışlardan uzak tutmak amacıyla gençlik kulübü kurma fikri ortaya atıldı.
.
IMG-20150123-WA0014.
Köyümüz sakinlerinden Osman Karaağaç’ın öncülük ettiği bir grup Karaağaçlı genç, bu fikri hayata geçirme adına ilk adımı atarak 24 Ocak 2015 Cumartesi akşamı 19.00’da toplantı yapacak. Toplantıda gençlik kolu başkanı, üyeler seçilerek üyeler arasında görev dağılımı yapılacak.
.
osman.
Toplantıda yapılacak istişare (görüş alış-verişi) ile oluşumun nasıl olacağı, nasıl çalışacağı, ne tür faaliyetler yapacağı vb. konular masaya yatırılacak.
.
gençlik-2.
Kendi aralarında mini bir toplantı ile beyin fırtınası yapan gençler, dişe dokunacak fikirler ortaya attı. Kurulması planlanan gençlik kolu ve kolun amacı konularında kendileri ile görüştüğümüz köyümüz gençlerinden Sedat Elmacı ve Okan Karaağaç’tan çarpıcı açıklamalar geldi.
.
oksn.
Gençlik ve Spor Kulübü Kuracağız
.
Karaağaç gençliğini sportif faaliyetlere yöneltmek ve spor organizasyonlarında daha fazla yer almaları için gençlik ve spor kulübü kurulması planlanıyor.
.
takım.
Düğün, Cenaze ve Etkinliklerde Köy Gençliği Daha Aktif Olacak
.
Cenaze, düğün, mevlüt, eğlence, şenlik vb. durumlarda Karaağaç gençlerinin daha katılımcı olması ve bu tür organizasyonda görev dağılımı yapılarak ev sahibine yardımcı olunması planlanıyor.
.
horonlar.
Gençler Olumsuz Tutum ve Davranışlardan Uzak Tutulacak
.
Gençliğin zararlı alışkanlıklarla heba olmasının önüne geçmek, kötü arkadaş edinmelerini engellemek, köy gençliğini kendi içinde kaynaştırabilmek, gençliğin kültür ve bilgi düzeyini artıbilmek için kütüphane, çay evi, sohbet odası ve mescit oluşturulması planlanıyor.
.
namaz.
Ayrıca her mahalleden 1’er temsilci seçilerek gençliğin daha koordineli çalışması planlanıyor.
.
özcan.
24 Ocak 2015 Cumartesi akşamı 19.00’da yapılacak olan toplantı ile kulübün amacı ve faaliyetleri derinlemesine masaya yatırılacak. Yapılacak toplantıya “sofrada benim de tuzum olsun” diyen herkes davet edildi.
.
iftar.
Karaağaç Medya olarak Karaağaç gençlerini bu anlamlı çıkışlarından dolayı tebrik ediyor ve destekliyoruz.
.