DOLAR32,5768% 0.09
EURO34,9532% 0.31
STERLIN40,6086% 0.06
FRANG35,6426% 0.16
ALTIN2.425,34% 0,09
BITCOIN64.322,34-3.071

Kandıra’nın Köyleri Doğalgazla Buluşuyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kandıra’nın Köyleri Doğalgazla Buluşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinleri ve muhtarların taleplerine istinaden Başkan Büyükakın’ın talimatı ile Kandıra’nın Karaağaç ve Kurtyeri mahallelerinde doğalgaz çalışmalarına başlandı.

Büyükşehir Belediyesi koordinasyon ekipleri şu an Karaağaç-Fevzi Çakmak ve Kurtyeri-Doğanlar mevkilerinde kazı çalışmaları yürütüyor.

İZGAZ ekipleri, doğalgaz boru hatlarını yerin altına döşedikten sonra üzerini kapatacak. Çalışma sonrası da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından üstyapı çalışması gerçekleştirilecek.

Muhtarlar ve mahalle sakinleri ise evlerine kadar gelecek doğalgaz için çok memnun. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’a, Genel Sekreter Gökmen Mengüç’e, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a ve tüm daire müdürlerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar, şimdiden doğalgaz heyecanını yaşamaya başladı.

Sitemize açıklamada bulunan Karaağaç Muhtarı Mehmet Elmacı, “Doğalgaz köylerimize geliyor. Artık kül, kışlık odun ve kömür derdinden kurtulacağız. Biz istedik ki şehrin konforu köylere gelsin ancak kokusu ve dokusu bozulmasın.” şeklinde konuştu.

Çalışmaların ilerleyen aylarda eş zamanlı olarak Ballar, Akçabeyli (Potlar), Çamkonak, Babalı ve Pınardüzü mahallelerinde süreceği öngörülüyor.