DOLAR32,5232% 0.02
EURO34,6857% -0.14
STERLIN40,2294% -0.02
FRANG35,6375% -0.19
ALTIN2.431,64% -2,72
BITCOIN66.430,812.844

Kandıra’da Bir Ölüm, Bir İntihar

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kandıra’da Bir Ölüm, Bir İntihar

Kandıra / Cebeci sahilinde intihar vakası ihbarı alan jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede kendisini cankurtaran kulesine asmış bir erkek cesedi ile sahilde kurulu bir çadırda kadın cesedi buldu.

intihar_2

Sabah saatlerinde Cebeci sahiline giden vatandaşlar, cankurtaran kulesinde asılı vaziyette bir erkek cesedi ile karşılaştı. Vatandaşların, durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, cankurtaran kulesinde asılı bir erkek cesedi, sahilde kurulu bir çadırda da kadın cesedi ile karşılaştı.

intihar_3

Yapılan incelemede, intihar eden erkek cesedinin Ziya Yağcı’ya (18), çadırda ölü bulunan kadın cesedinin ise Melisa Kolpar’a (17) ait olduğu tespit edildi. Melisa Kolpar’ın vücudunda darp izlerine rastlandı.

intihar_1_ps

Kandıra Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürürken, olayın cinayet olabileceği gibi iki genç arasında çıkan tartışmanın ardından Ziya Yağcı’nın genç kızı döverek öldürdüğü, daha sonra da kendisini iple asarak intihar etmiş olabileceği değerlendiriliyor. Olayla ilgili jandarmanın soruşturması devam ediyor. Ziya Yağcı ve Melisa Kolpar’ın kesin ölüm sebebi, adlî tıp raporunun ardından belli olacak.

intihar_2._ps

Kendini astığı ileri sürülen Ziya Yağcı’nın, Potlar Muhtarı Ali Yağcı’nın İzmit’te ikamet eden bir akrabasının oğlu olduğu öğrenilirken, çadırda ölü bulunan Melisa Kolpar’ın ise İzmit / Bayındırlık’ta ikamet ettiği ve İzmit – Kolordu Kız Teknik ve Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Genç ikilinin yaklaşık 20 gündür Cebeci sahilinde kurdukları çadırda kaldıkları ve sevgili oldukları öğrenildi.