DOLAR32,4916% -0.16
EURO34,9570% 0.34
STERLIN40,6803% 0.25
FRANG35,5995% 0.1
ALTIN2.433,02% 0,41
BITCOIN64.404,00-0.646

Kandıra Yolunda Art Arda Kaza Oldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kandıra Yolunda Art Arda Kaza Oldu

Kocaeli’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, kötü hava koşulları çok sayıda maddi hasarlı kazayı da beraberinde getirdi.
.
kar kaza (3).
Kocaeli’de etkisini gösteren soğuk hava ve kar yağışı maddi hasarlı kazaları beraberinde getirdi. Köyümüz sakinlerinden İstanbul / Yenibosna’da ikamet eden Bayteks’in sahibi Fedai Bay, 4 günlük yılbaşı tatilini geçirmek için geldiği Karaağaç’tan bugün öğle sularında İstanbul’a dönmek istedi.
.
kar kaza (6).
Kar yağışının yoğunlaştığı İzmit / Tekkeköy’de seyir halindeyken buzlanma sebebiyle kontrolden çıkan öndeki araca çarpmamak için direksiyonu kıran Bay, yol kenarındaki su kanalına girerek durabildi. Kaza sonrası herhangi bir yaralanma ve maddi hasar meydana gelmezken Bay, bir müddet sonra seyahatine kaldığı yerden devam etti.
.

Öte yandan İzmit-Kandıra yolunda kontrolden çıkan engelliler halk otobüsü su kanalına düştü. Bir başka kazada da halk otobüsü ile otomobil çarpıştı.
.
kar kaza (8).
Kandıra’dan İzmit istikametine gitmekte olan Arif D. idaresindeki 41 FY 962 plakalı engelliler halk otobüsü, iddiaya göre karşı yönden gelen bir kamyonun sıkıştırması sonucu manevra yapınca, karla kaplanan yolda kontrolden çıkarak su kanalına devrildi. Kazada araç sürücüsü yara almazken, otobüs içinde yolcu olmadığı belirtildi. Kaza yapan aracı kurtarmak için olay yerine ekip sevk edildi.
.

kar kaza (1).
Bir başka kazada ise sıkışan trafikte duran halk otobüsüne arkadan gelmekte olan bir otomobil çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
.
kar kaza (4).
Kar yağışının yoğun hissedildiği Kandıra yolunda araçlar güçlükle seyrederken, birçok araç da yolda kaldı. Jandarma ekipleri, yolda trafiği kontrollü bir şekilde sağladı. Birçok araç sürücüsü zincir takarak yoluna devam etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kandıra yolunda yol açma çalışmalarını gün boyu sürdürdü. Yetkililer, sürücülerin mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu.
.