DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kandıra Ülkü Ocağı Yeniden Açılıyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Kandıra Ülkü Ocağı Yeniden Açılıyor

Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Melikoğlu Unlu Mamülleri ve Ekmek Fırını’nın sahibi, Süleyman & Bakiye Özdemir çiftinin oğulları Abdülkadir (28) Kandıra Ülkü Ocağı başkanlığına getirildi.

Kandıra Ülkü Ocağı, 2007 yılında kapatılmış ve o günden bu yana ocağın yenden açılması için herhangi bir girişimde bulunulmamıştı. Ocağın yeniden açılması için yaklaşık 4 aydır yoğun çaba gösteren Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara, ön hazırlık çalışmalarını tamamladı ve yaklaşık 11 yıl aradan sonra Kandıra Ülkü Ocağı yeniden açıldı.

Ocak başkanlığına ise Abdülkadir Özdemir getirildi. Özdemir, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara’dan mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

[youtube id=”wXVpZMWixVU”]

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim onrası açıklama yapan Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara,”Yaklaşık 4 aydır Kandıra Ülkü Ocağımızı açmak için yaptığımız çalışmaların sonuna geldik. Abdülkadir Özdemir kardeşimizi, Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un da onayı ile görevlendirmiş bulunuyoruz. Ocağımız en yakın zamanda geniş katılımlı güzel bir açılış töreni ile yeniden açılacaktır. Allah, Abdülkadir kardeşimizi utandırmasın, kendisine görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Karaağaç Haber olarak bizler de Abdülkadir kardeşimizi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Allah (c.c.) utandırmasın.

Abdülkadir Özdemir Kimdir?

22 Eylül 1989 Kocaeli / Kandıra – Karaağaç doğumludur. İlk ve ortaokulu Karaağaç İlköğretim Okulu’nda okumuş, Kandıra Akçakoca İlköğretim Okulu’ndan mezun olmuştur. Lise eğitimini Kandıra Lisesi’nde tamamlamıştır. Ulusal ve yerel olmak üzere çeşitli spor kulüplerinde 8 yıl futbolcu olarak görev almıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Karaağaç’ta faaliyet gösteren Melikoğlu Unlu Mamülleri ve Ekmek Fırını’nın sahibi ve işletmecisidir. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kandıra ilçe teşkilatında son iki yıldır aktif siyaset yapmaktadır.