DOLAR32,5339% -0.06
EURO34,8876% 0.02
STERLIN40,6645% 0.18
FRANG35,6888% -0.04
ALTIN2.431,43% 0,05
BITCOIN66.396,00-0.605

Kandıra – Kefken Yolunda Kaza: 1 Ağır Yaralı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Kandıra – Kefken Yolunda Kaza: 1 Ağır Yaralı

Karaağaç sakinlerinden Topallar Mahallesi’nde ikamet eden Ali & Fatma Aktaş çiftinin oğulları Recep (39) motosiklet kazası yaptı.

Kaza, bugün sabah saatlerinde Kurtyeri – Bahadıroğlu Petrol ününde meydana geldi. Kefken istikametinden Kandıra yönüne gitmekte olan Erkan Aydın idaresindeki 41 AY 834 plakalı otomobil ile Kandıra istikametinden Kefken yönüne gitmekte olan Recep Aktaş’a ait motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrası savrularak yere düşen Recep Aktaş ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan ambulansla hemen M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aktaş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Burada yapılan muayenesinde iç kanama geçirdiği ve vücudunun çeşitli yerlerinde çok sayıda parçalı kırık olduğu tespit edilen hasta, hemen ameliyata alındı. Yaklaşık 8 saat süren ameliyatla hastanın iç kanaması kesilmeye çalışıldı. Akşam saatlerinde yoğun bakım ünitesine alınan Aktaş’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Recep Aktaş’ın sağlık durumunun stabil (normal) seyretmeye başlaması durumunda vücudundaki kırıklar için yeniden ameliyata alınacağı bilgisine ulaşıldı.

Karaağaç Haber olarak Recep ağabeyimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.