DOLAR32,5493% 0.25
EURO34,8078% 0.15
STERLIN40,6721% 0.45
FRANG35,7057% 0.23
ALTIN2.497,60% 1,43
BITCOIN2.075.1964.716

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

İstanbul’da Eğitime Kar Engeli

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
İstanbul’da Eğitime Kar Engeli

İstanbul’da yarın okullar tatil edildi. İstanbul valiliği, ana okulları ile ilk, ortaokul ve liselerde okulların yarın tatil edilmesine karar verdi.
.
ilk-ve-orta-dereceli-okullar-tatil-edildi-49202

.
İşte okulların tatil edildiği şehirler:
.
İSTANBUL
.
İstanbul Valiliği, beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul’un özel  durumu göz önüne alınarak, herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla ana okulları ile kentte ilk, orta ve liselerde eğitim ve  öğretime 6 Ocak 2015 Salı günü bir gün süre ile ara verildiğini duyurdu.
.
UŞAK
.
Uşak’ta olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime bir gün ara verildi. Uşak Valiliğinden yapılan açıklamada, Uşak Meteoroloji Müdürlüğünün hava tahmin raporlarında bildirilen mevcut hava şartları, yağış durumu ve en son meteorolojik veriler nedeniyle il genelinde tüm yaygın ve örgün eğitim kurumlarında 06 Ocak Salı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin de yarın bir gün süreyle idari izinli sayılacağı belirtildi.
.
KASTAMONU
.
Şenpazar ilçesinde kar yağışı nedeniyle köylerdeki ilkokul ve ortaokullarda eğitime iki gün ara verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, dün geceden beri devam eden etkili kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı köylerdeki ilkokul ve ortaokullarda eğitime 06-07 Ocak 2015 tarihlerinde ara verildi.
.
ORDU
.
Ordu’da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir  gün ara verildi. İl Mili Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bölgede devam  edem kar yağışı sonucu Gölköy, Gürgentepe, Korgan ve Mesudiye ilçelerinin  tamamında, Kabadüz ilçesinin Yokuşdibi ve Derinçay, İkizce ilçesinin Özpınar,  Devecik, Yoğunoluk, Kaynartaş, Şenbolluk mahallelerinde, Çaybaşı ilçesinin merkez  hariç tüm mahalleleri ile Akkuş ilçesinde Akkuş Yatılı Bölge Ortaokulu hariç  merkez ve tüm mahallelerde eğitime 6 Ocak Salı günü ara verildiği belirtildi.
.
BİNGÖL
.
Bingöl’de, kar yağışı nedeniyle kent merkezindeki ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiği bildirildi. Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ile bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okulların 06 Ocak Salı tatil edildiği belirtildi.
.
Öte yandan, Bingöl’de dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı kent merkezi ile yüksek kesimlerde etkili oldu.
.
TUNCELİ
.
Tunceli merkez ve ilçelerde, bugün sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken, 350 köy yolu da kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Tunceli ve bağlı ilçelerde bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Kar yağışı nedeniyle Nazimiye, Pülümür ve Hozat İlçeleri’nde okullar yarından itibaren 2 gün, Ovacık ve Mazgirt’te 1 gün, il merkezi ve Çemişgezek İlçesi’nde de taşımalı eğitim yapılan okullar 1 gün valilik kararı ile tatil edildi.
.
5 GÜNLÜK HAVA DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN
.
Ayrıca Tunceli merkez ve ilçelere bağlı 350 köy yolu da kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.
.
BİTLİS
.
Bitlis’teki olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime iki gün ara verildiği bildirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent merkezinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle, il merkezi ile bağlı köylerde okulların salı ve çarşamba günleri tatil edildiği belirtildi. Öğrencilerin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması amacıyla eğitime ara verildiği kaydedilen açıklamada, ilçelerde okulların tatil edilmesi kararının kaymakamlıklar tarafından alınacağı ifade edildi.
.
Sarıkamış’ta okullar 1,5 gün tatil edildi
.
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla ilçe  merkezi ve tüm köylerdeki okulların bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildiği  bildirildi.    Kaymakam Muhammed Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı  ve tipi nedeniyle ilçe merkezi ile köylerde eğitime bugün öğleden sonra ve yarın  ara verildiğini söyledi.
.