DOLAR32,5611% 0.07
EURO34,8918% 0.33
STERLIN40,8320% 0.3
FRANG35,7314% 0.15
ALTIN2.443,00% 0,42
BITCOIN66.985,993.211

İsa & Hatice Sıbıç Çifti Oğullarını Sünnet Ettirdi

Yayınlanma Tarihi : Google News
İsa & Hatice Sıbıç Çifti Oğullarını Sünnet Ettirdi

Köyümüz sakinlerinden (Merhum) Mehmet Sıbıç’ın (Yağlı Mehmet olarak bilinen) İstanbul / Maltepe’de ikamet eden oğlu İsa, oğulları Alperen Talha ve Faruk Arda’yı, Ramazan Bayramı’nın 2. günü sünnet ettirdi.
.
sünnet.
Sünnet merasimi, Ramazan Bayramı’nın 2. günü, saat 16:00′da Kocaeli / Kandıra – Akdurak mahallesindeki hanelerinden konvoy eşliğinde Kandıra Tarihi Namazgah Çayırı’na gelinmesiyle başladı. Namazgah Aile Çay Bahçesi’nde ikindi namazına müteakip okunan (yemekli) mevlid-i şerif ile devam eden program, 19.00-23.55 saatleri arasında yapılan saz ekipli eğlence ile sona erdi.
.
isa-3.
Kandıra-Yeni Cami imamı ve Kandıra-Malaklar köyü imamının birlikte okuduğu mevlid-i şerif ile tüm ölmüşlerin ve ecdadın ruhlarına dualar gönderildi.
.
yemek.
Mevlid programının sona ermesiyle birlikte, davetlilere; kavurma, pilav, tatlı ve ayran ikram edildi.
.
isa.
Sünnete, Ramazan Bayramı olması hasebiyle pek çok davetlinin yanı sıra Kandıra’nın çiçeği burunda belediye başkanı Ünal Köken de katıldı. Faruk Arda ve Alperen Talha’ya hediyesini taktim eden Köken, aileyi tebrik edip hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra alandan ayrıldı.
.
isa-2.
Mevlid programının sona ermesi ile birlikte akşam saatlerinde sünnet eğlencesine geçildi. Eğlencede, Karaağaç düğünlerinin vazgeçilmezi Orkestra Engin ve ekibi sahne aldı.
.

Kemençe sanatçısı Onur Der (Kemençeci Onur) ve Karaağaç Medya Genel Yayın Yönetmenimiz Numan Sıbıç’ın kemençesi ile eşlik ettiği eğlencede, davetliler adeta ter içinde kaldı.
.

Karaağaç Medya Genel Yayın Yönetmenimiz Numan Sıbıç’ın kuzeni olan İsa Sıbıç ağabeyimize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.
.