DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İbrahim Yağcı Ameliyat Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
İbrahim Yağcı Ameliyat Oldu

Karaağaç sakinlerinden Topallar Mahallesinde ikamet eden -merhum- Abdullah & Taştan Yağcı çiftinin İstanbul / Pendik’te ikamet eden ve esnaflık yapan oğulları İbrahim (43) ameliyat oldu.

Bir süredir burun tıkanıklığı, nefes darlığı, bademcik şişmesi ve aşırı horlama şikayetleri gelişen Yağcı, doktora başvurdu.

Genç adamın İstanbul / Tuzla Devlet Hastanesi Kulak-Burun-Boğaz polikliniğinde yapılan muayenesinde burun kemiğinin içbükey şeklinde uzayarak genzini kısmi olarak tıkadığı, burnundan sağlıklı nefes alamayan hastanın bunu ağız yoluyla tamamlamaya çalıştığı, sürekli ağızdan nefes alıp-verme sebebiyle geniz etinde şişme ile küçük dilinde büyüme oluştuğu ve bunlara bağlı olarak bahsi geçen şikayetlerin ortaya çıktığı tespit edildi.

Ameliyat olmasına karar verilen Yağcı, 21 Şubat 2020 Cuma günü sabah saatlerinde ameliyata alındı. Yaklaşık iki saat süren ve başarılı geçen operasyonla burun kemiği düzeltilen ve geniz eti alınan hasta, bir süre müşahede servisinde gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Yağcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu, tedavisinin bir müddet daha devam edeceği öğrenildi.

Karaağaç Haber olarak İbrahim ağabeyimize, ailesine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.