DOLAR32,5759% 0.1
EURO35,0353% 0.52
STERLIN40,9314% 0.66
FRANG35,6823% 0.34
ALTIN2.435,25% 0,50
BITCOIN64.092,56-3.828

Hyundai Su Arıtma Sistemleri

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Hyundai Su Arıtma Sistemleri

Çeşme Suyu Zararlı Mıdır?

Çeşme (şebeke) suları içerisinde klor, kireç ve birçok mikrop barındırmaktadır. Geçmişten bugüne çoğu insan nasıl olsa eskiden de çeşme suyu içiyordum, şimdi de içerim mantığıyla çeşme sularının zararlarının farkında değildir.

Fakat orta yaşlarda veya yaşlılıkta anlaşılacağı üzere zamanla çeşitli hastalıklar baş gösterebiliyor. Bu hastalıkların en sık rastlananlarından olan böbrek taşı, beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabiliyor.

Neredeyse her evde zamanla kireç tutmuş bir ketıl veya çaydanlık mutlaka bulunur. 100 °C de kaynayan su, yine de kirece sebep oluyor ise pekala vücudunuz, böbrekleriniz ne hale geliyor? Hiç düşündünüz mü? Yine de şükretmek lazım ki insanoğlunun vücudu bir o kadar da dirençli!

Sadece Çeşme Suları Mı Bu Kadar Zararlı?

Bu konuda başlıca çeşme sularından bahsedebiliriz fakat sadece onlar değil! Plastik şişelerden veya damacanalardan içilen suları da es geçmemek gerekiyor. Neden mi? Plastiğin kanserojen maddeler içerdiğini hemen hemen hepimiz biliyoruz. İçme suyunuz aylarca kanserojen maddeler içeren plastik şişeler ve damacanalarda tutuluyor. Sizce ne kadar sağlıklı olabilir ki? Ya da ne kadar taze su tüketmiş sayılırsınız?


Su Arıtma Cihazları Sağlıklı Mıdır?

Su arıtma cihazları bilindiği üzere çeşme sularını arıtmak için tasarlanmıştır. Günlük hayatta pek çok iş yeri ve evlerde de kullanılmaktadır.

Nasıl Çalışırlar?

Hyundai’nin sağladığı su arıtma cihazları farklı aşamalardan geçer;

1. Aşama Ön Filtre

Suyla temasa geçen ilk filtre, 5 mikron gözenek özelliğine sahiptir ve çamur, pas, asbest gibi tortuları tutarak suyu berrak bir hale getirir.

2. Aşama Aktif Karbon Blok Filtre

Karbon filtre, başta klor olmak üzere kötü koku ve tat veren tüm kimyasal maddeleri arıtır.

3. Aşama 1 Mikron Supun Filtre

Bu aşamada 1 mikron hassasiyetli supun filtre, ön ve karbon filtreden geçen suyu son kez süzerek ters ozmos sisteminin en önemli parçası olan membran filtreye suyu ayrıştırma işlemi için gönderir.

4. Aşama Membran Filtre

Membran, dünyada sadece birkaç dev kimya firmasının üretebildiği 3 kat kompozit polyamidden oluşan, ileri teknoloji bir filtredir. Filtreye gelen basınçlı su, gözenekleri milimetrenin milyonda birinden çok daha küçük olan membrandan geçerek en düşük molekül düzeyinde filtre edilir. Bu işlem sırasında suda bulunabilecek zararlı karışımların ve mikropların tamamı dışarı atılır. Sudaki çözünmüş madde miktarı (TDS) ortalama %90 düşürülerek suyun özü elde edilir. Bilinen en küçük virüs membran gözeneğinden 20 kat daha büyüktür ve asla geçemez.

5. Aşama Tatlandırıcı Filtre

Son aşamada, membran filtreden ayrıştırılarak saf haline gelen su tatlandırılarak ve mineral değerleri tekrar arıtmadan eklenerek sizin kontrolünüzde en ekonomik ve en sağlıklı şekilde içme suyuna dönüşür.

Arıtılmış suyun faydalarına değinirsek sadece sağlıklı ve temiz su değil günlük taze su da içmiş oluruz. Su arıtma cihazlarının sadece sağlık yönünden değil maddi yönden de %70’e varan tasarruf sağladığı bilinmektedir. Su kesintisinden, zamansız su bitmesinden ve damacana suların kapladığı alandan kurtulmak gibi birçok sebep de ekstra çözüm olarak bilinmektedir.

Dikkat etmemiz gereken önemli bir husus ise su arıtma cihazınızı nereden aldığınızdır. Kaliteli ve gerçekten sağlıklı bir su arıtma cihazı satan çok az marka bulunmaktadır. Tavsiye edebileceğimiz markalardan biri ise Türkiye’de en çok satan ve son günlerde adından sıkça söz ettiren markaların başında gelen Hyundai Su Arıtma Robotu’dur.

Hyundai Su Arıtma Sistemleri – İstanbul Anadolu Yakası Bölge Bayii

Ertan Ulutürk

Adres: Hamidiye Mahallesi Said Nursi Caddesi Elvan Sokak No:4/3 Çekmeköy / İstanbul

İletişim: +905050988734

E-mail: [email protected]

* Yeni Nesil Su Arıtma Robotu

* 15 Dakikada Kolay Kurulum

* 1 Ay Ücretsiz Deneme Fırsatı

* Geniş Servis Ağı

* Kampanya Stoklarla Sınırlıdır