DOLAR32,5895% 0.28
EURO34,7718% 0.05
STERLIN40,5605% -0.18
FRANG35,7091% 0.23
ALTIN2.489,90% 0,22
BITCOIN2.076.0633.493

Hüseyin Köroğlu: “Şimdi Birlik Zamanı”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hüseyin Köroğlu: “Şimdi Birlik Zamanı”

Köyümüz sakinlerinden ve mevcut dönem azalarından Hüseyin Köroğlu, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi – Kandıra Belediye Meclisi Üyesi adayı olduğunu açıkladı.
.
Hüseyin Köroğlu.
Adaylığı hakkında kendisi ile yaptığımız söyleşide; “Ben yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş bir insanım. Karaağaç’ın son dönemlerde hak ettiği değeri ve hizmeti alamadığı kanısındayım. Karaağaç, değer verdiklerinden gerekli hizmeti göremedi. Köyümüz, büyük oy potansiyeline sahip bir yer. Siyasilerin deyimi ile büyük bir pasta. O yüzden, yıllardır siyasilerin sadece seçim zamanı uğradıkları, bir çok vaatte bulundukları ve seçimden sonra deyim yerindeyse haritada bulamadıkları bir yer.
.
Köylülerimiz, çıkarılan 2B yasası ile mağdur edildi. Çevre köyler için belirlenen rayiç bedeller, Karaağaç için belirlenen rayiçlerin 3/1’i kadar. Anayasamızın, “Kanun Önünde Eşitlik ” başlığını taşıyan 10. maddesi: “Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir. Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz. Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar”. diyor.
.
Bu kadar açık ve net bir haksızlığa uğramamıza rağmen, gerekli kurum ve kişilerle görüşmemize rağmen bu konu hakkında olumlu yanıt alamadık. Bundan 2,5 ay kadar önce, Karaağaçlılar olarak Kocaeli’nde 2B yasası ile ilgili protesto yürüyüşü yapmış, sesimizi duyurmaya çalışmıştık. Kocaeli Valimiz Ercan Topaca, Kocaeli Milli Emlak Müdürü ve Kocaeli Defterdarı ile görüşmüştük. Valimiz bu konu ile ilgileneceği ve bir haksızlık olup olmadığının araştırılacağı sözünü vermişti. Bu mağduriyetin asıl sebebi ve kaynağı olan siyasiler ise yerel seçimlerin yaklaşmasıyla adeta köyümüze çıkarma yapmaya başladı. Sorunun kaynağı kendileri değilmiş gibi köylünün yanındayız, mağduriyetinizi gidereceğiz nidalarıyla halkımızı kandırmaya devam ettiler.
.
Ben de Karaağaçlı olarak, mağdur edilen biri olarak; Kandıra’ya ve Karaağaç’a hizmet edeceğine inandığım Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı Bey’in yanında yer alarak, Kandıra Belediye Meclis Üyesi adaylığımı açıkladım. Haksızlığa dur demek için, adil bir yönetim için şimdi birlik zamanı. Çıktığım bu yolda Kandıralı hemşehrilerimin ve köylülerimizin desteklerini bekliyorum.” dedi.
.