DOLAR32,2608% 0.06
EURO34,7902% 0.02
STERLIN40,5396% -0.04
FRANG35,5886% 0.11
ALTIN2.405,53% -0,16
BITCOIN63.477,96-0.255

Hüseyin Kılıç Toprağa Verildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hüseyin Kılıç Toprağa Verildi

Köyümüz sakinlerinden Topallar Mahallesi’nde ikamet eden Hüseyin Kılıç dün öğle saatlerinde vefat etmişti.

Şekerci Dede / Topallar Hüseyin’i olarak bilinen Hüseyin Kılıç, yaklaşık bir yıldır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ediyordu. Son zamanlarda durumu ağırlaşan Kılıç, Bursa’daki özel bir hastanede tedavi görüyordu. Kılıç, dün öğle saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hüseyin Kılıç

Şakacı kişiliği ve çocuk sevgisiyle gönüllerde taht kuran Kılıç’ın vefatı başta aile yakınlarını olmak üzere, komşularını, sevenlerini ve çocukları yasa boğdu. Vefat haberini duyan aile yakınları, komşuları ve sevenleri Kılıç’ın Topallar mahallesindeki hanesine akın etti. Kılıç ailesi, taziye için gelenleri gece geç saatlere kadar kabul etti.

sekerci_dede

Merhumun naaşı, gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından dün akşam saatlerinde Topallar Mahallesi’ndeki hanelerine getirilmişti. Kılıç’ın cenazesi, bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ahmet_hoca_cenaze-min

Sevenleri, Kılıç’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Merhumun naaşı, kılınan öğle namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığı’na getirildi.

huseyin_kilic_cenaze-min

Burada da helallik alınmasının ardından cenaze namazına geçildi. Kılıç, gözyaşları içinde toprağa verildi. Kılıç ailesi, defin işleminin tamamlanmasının ardından cenazeye uzaktan ve yakından katılan misafirlere yemek ikramında bulundu.

pilav_cenaze-min

Hüseyin Kılıç’ın vefatına, en çok çocuklar üzüldü. Kılıç’ı her gördüklerinde yanına koşan minikler, ondan sakız ve şeker alıyordu. Çocukla çocuk olmayı bilen Kılıç, onları mutlu ediyordu.

başsağlığı

Karaağaç Haber olarak Hüseyin amcamıza Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet olsun.