DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.104.6581.731

Hüseyin Akyol Ölümden Döndü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hüseyin Akyol Ölümden Döndü

Köyümüz sakinlerinden ve eski esnaflarından Karşı mahallede ikamet etmekte olan Hüseyin Akyol (Çalcalı Hüseyin olarak bilinen) ölümden döndü.
.
hüseyin akyol.
Köyümüz sakinlerinden Hüseyin Akyol’un (52) uzun yıllardır kalp rahatsızlığı bulunuyordu. Daha önce iki kez kalp kapakçıkları değişen Akyol, yaklaşık üç hafta önce sabah saatlerinde tek başına ahır temizliği yaptığı sırada kalp ritmi bozukluğu sebebi ile baygınlık geçirdi. Kalp atış aralığı 20 saniyeye kadar düşen Akyol, olduğu yere yığıldı. Kalp atışının normale dönmesiyle kendine gelen ve düşme esnasında burnuna darbe alıp yaralanan Akyol, kendi çabalarıyla eve kadar ulaşabildi.
.
hüseyin akyol-2.
Eşine durumunu bildiren Akyol, eve çağrılan ambulansla hemen Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi – Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Akyol, burada yapılan muayenesinde kalp ritmi bozukluğu olduğu ve kalbine pil takılması gerektiği ifade edilerek 8 gün müşahede altında tutuldu. Yurt dışından sipariş edilen pilin gelmesi ile operasyon geçiren Akyol’un kalbine pil takıldı. Tedavisinin ardından evine taburcu edilen Akyol’un sağlık durumu iyi.
.
cep.
.
Evinde istirahat eden Akyol’un bir müddet cep telefonu kullanması yasak ve evine ziyarete gidenlerin de mümkün olduğunca yanlarında cep telefonu bulundurmamaları hastanın sağlığı açısından ciddi önem taşıyor.
.
geçmiş-olsun.
Karaağaç Medya olarak Hüseyin Akyol ağabeyimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.
.