DOLAR32,5037% 0.16
EURO34,7668% 0.11
STERLIN40,6028% 0.35
FRANG35,6439% 0.12
ALTIN2.488,63% 1,07
BITCOIN2.089.6623.429

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Hendek’te Feci Ölüm

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Hendek’te Feci Ölüm

Sakarya / Hendek – Harmantepe köyünde ikamet eden Aydın Tektaş (Sazcı Aydın olarak bilinen) bugün 15.30 sularında geçirdiği kaza sonucu feci şekilde can verdi.

aydın tektaş-3-min

Bugün 15.30 sularında gerçekleşen kazada Aydın Tektaş (47) çapalama motoru ile (halk arasında tır tır, pap pat veya pır pır olarak bilinen) fındık bahçesini çapalarken bir anlık dalgınlık sonucu hayatını kaybetti. Meyilli arazide çapalama yaptığı sırada dengesini kaybettiği anlaşılan Tektaş, kullandığı motorun hakimiyetini kaybetti. Tektaş’ın kontrolünden çıkan motor, hızlanarak takla attı. Takla atan çapalama motorunu stop ettirmeye çalışan Tektaş, tam gaz çalışan motorun bıçaklarına kapılarak feci şekilde can verdi.

aydın tektaş-2-min

Tektaş’ın komşuları, imdat ve bağırma sesine koştuklarını ve olay yerine vardıklarında kaza geçiren Tektaş’ın cansız bedeni ile karşılaştıklarını ifade etti. Olay yerine geldiklerinde motorun hala çalıştığını dile getiren vatandaşlar, motoru stop ettiklerinde artık yapacak bir şeyin kalmadığını belirtti. Tektaş’ın tarlada tek başına çalıştığı öğrenildi.

aydin tektas-min

TEKTAŞ’IN CANSIZ BEDENİ ZORLUKLA ÇIKARILDI

Vücudunun büyük bir bölümü çapalama motoru tarafından parçalanan Tektaş’ın cansız bedeni, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarılabildi. Jandarma ekipleri kaza mahalini şerit içine alarak kimseyi yaklaştırmadı. Tektaş’ın cansız bedeni, yapılan ilk incelemenin ardından Hendek Belediyesi cenaze nakil aracı ile Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ön otopsisi tamamlanan Tektaş’ın naaşı, ailesine teslim edilerek Harmantepe’deki hanelerine getirildi.

aydın tektaş-4-min

Aydın Tektaş’ın naaşının yarın kılınacak öğle namazının ardından Harmantepe Mezarlığı’na defnedilmesi bekleniyor. Hendek Cumhuriyet Savcısı Ekrem Güven’ın ve jandarma ekiplerinin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Aydın Tektaş, köyümüz sakinlerinden Leyla Kıcı’nın eski eşi oluyordu. Uzun yıllar müzikle uğraşan Tektaş, Sakarya ve Kocaeli genelinde Sazcı Aydın olarak tanınıyordu. Tektaş, aynı zamanda Orkestra Engin olarak bilinen Engin Çetinkala’nın da kuzeni (halasının oğlu) oluyordu.

başsağlığı

Karaağaç Haber olarak merhuma Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet olsun.