DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Havva Özyağcı Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Havva Özyağcı Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Topallar Mahallesinde ikamet eden -merhum- Abdullah & Taştan Yağcı çiftinin büyük kızları ve İstanbul / Pendik’te ikamet eden Yaşar Özyağcı’nın eşi Havva Özyağcı (54) bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Yaklaşık iki hafta önce evinde aniden fenalaşan Havva Özyağcı, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan muayenesinde kalp krizi ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen hasta, anjiyo yapılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Damarları baloncuk yaptığı için açılamayan kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyordu. Bir süredir entübe edilerek bir uyutulan Özyağcı, bugün 06.30 sularında yaşam mücadelesini kaybetti.

Mevtanın cansız bedeni, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde aile yakınlarına teslim edilerek önce Pendik’teki hanelerine götürülecek. Burada helallik alınmasının ardından cenaze nakil aracı ile Karaağaç’taki baba ocağına götürülmek üzere yola çıkacak.

Cenazesi, bugün (26 Aralık 2023 Salı) Topallar Mahallesindeki hanelerinde de helallik alınmasının akabinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Karaağaç Haber olarak merhume ablamıza Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.