DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN62.913,92-2.161

Havva Özyağcı Hastaneye Kaldırıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Havva Özyağcı Hastaneye Kaldırıldı

Karaağaç sakinlerinden Topallar Mahallesinde ikamet eden -merhum- Abdullah & Taştan Yağcı çiftinin büyük kızları ve İstanbul / Pendik’te ikamet eden Yaşar Özyağcı’nın eşi Havva Özyağcı (54) hastaneye kaldırdı.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde evinde aniden fenalaşan Özyağcı, baygınlık geçirdi. Aile yakınlarının 112 Acil Servisi arayıp yardım istemesiyle ilgili adrese ambulans ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yapılan ilk muayenesinde kalp krizi geçirdiği tespit edilen hasta, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan muayenesinde beyin ana damarlarında da tıkanıklık tespit edilen hasta, sağlık durumunun ciddiyeti sebebiyle daha teşekküllü İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hastanenin kardiyoloji ünitesinde anjiyo yapılan Özyağcı’nın damarlarının bir kısmı açılamadı. Hasta, yapılan operasyonun ardından hastanenin yoğun bakım ünitesinde uygun yer bulunmaması sebebiyle ambulansla Özel Pendik Yüzyıl Hastanesine sevk edildi. Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) ünitesine yatışı yapılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve entübe edilerek bir süre uyutulacağı, tedavi sürecinin ise önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenildi.

Karaağaç Haber olarak Havva ablamıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) acil şifalar versin.