DOLAR32,5768% 0.09
EURO34,9532% 0.31
STERLIN40,6086% 0.06
FRANG35,6426% 0.16
ALTIN2.425,34% 0,09
BITCOIN64.322,34-3.071

Havva Onkun Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Havva Onkun Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Karaağaç sakinlerinden Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden ve Karaağaç Camii Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği eski başkanı Kemal Onkun’un eşi, Havva Onkun (68) tedavi gördüğü hastanede bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir süredir kalp-damar ve mide kanseri rahatsızlıkları bulunan Onkun, tedavi görüyordu. Hastanın sağlık durumu, kanserleşen hücrelerin kontrolsüz büyümesi ve yayılması sebebiyle kısa sürede kötüleşti. Amansız hastalığın geçtiğimiz günlerde 4. evre olarak adlandırılan son evreye nüksetmesiyle evinde fenalaşan hasta, ailesi tarafından yaklaşık bir buçuk ay önce Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Onkoloji servisine yatışı yapılan ve burada kısa aralıklarla iki kez mide ameliyatı olan hasta, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Havva Onkun, yaklaşık bir aydır sürdürdüğü yaşam mücadelesini bugün öğle saatlerinde kaybetti.

Merhumenin naaşı, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün ikindi sularında aile yakınlarına teslim edilerek cenaze nakil aracı ile Karaağaç’taki hanelerine getirilecek.

Cenazesi, yarın (10 Nisan 2023 Pazartesi) Fevzi Çakmak Mahallesindeki hanelerinde helallik alınmasının akabinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Karaağaç Haber olarak mevtaya Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.