DOLAR32,5833% 0.08
EURO34,9991% 0.45
STERLIN40,7576% 0.33
FRANG35,6374% 0.17
ALTIN2.423,33% 0,01
BITCOIN64.311,26-4.05

Hasan Elmacı Kalp Krizi Geçirdi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Hasan Elmacı Kalp Krizi Geçirdi

Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Karşı Mahallede ikamet eden Hasan Elmacı (42) kalp krizi geçirdi.

Bir süredir kalp ve diyabet (şeker) rahatsızlıkları bulunan Elmacı’nın birkaç gün önce göğüs ağrısı, terleme ve halsizlik şikayetleri gelişmeye başladı. Bugün sabah saatlerinde evinde fenalaşan genç adam, aile yakınlarının 112 acil servis ekiplerine haber vermesiyle ambulansla M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan muayenesinde kalp krizi geçirdiği tespit edilen hasta, sağlık durumunun ciddiyeti sebebiyle yine ambulansla Kocaeli – Özel Konak Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan muayenesinde kalp ana damarlarından 4 tanesinin tıkalı olduğu tespit edilen Elmacı’ya anjiyo yapıldı. Yapılan operasyonla tıkalı olan kalp damarlarından iki tanesi açılıp kalbine stent takılan hasta, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Elmacı’nın sağlık durumunun şu an için stabil (durağan) olduğu ve sağlık durumunun normale dönmesinin ardından tedavisine müşahede servisinde devam edileceği, ardından yaklaşık iki hafta sonra da tıkalı olan diğer kalp damarlarına anjiyo yapılarak stent takılacağı öğrenildi.

Karaağaç Haber olarak Hasan ağabeyimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.

Hasan Elmacı, Karaağaç Muhtarı Mehmet Elmacı’nın kardeşi oluyor ve Karaağaç – Merkezde kıraathane işletiyor. Elmacı, evli ve dört çocuk babası.