DOLAR32,5501% 0.01
EURO35,0241% 0.44
STERLIN40,6822% 0.16
FRANG35,6050% 0.1
ALTIN2.428,31% 0,21
BITCOIN64.351,79-3.375

Harun Bektaş Koronavirüse Yenik Düştü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Harun Bektaş Koronavirüse Yenik Düştü

Çamkonak – Ketenköyü Mahallesi sakinlerinden ve Kandıra dolmuş esnaflarından Harun Bektaş (60) koronavirüs rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede bugün akşam saatlerinde vefat etti.

Uzun yıllar S.S. 49 No’lu Kandıra Minibüsçüler ve Küçük Otobüsçüler Kooperatifi bünyesinde dolmuş ve servis işletmeciliği yapan, aynı zamanda AK Parti Kandıra kurucu üyelerinden olan Harun Bektaş geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı.

M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesinde bir süre oksijen tedavisi gören hasta, sağlık durumunun kötüye gitmesiyle ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Yaklaşık bir haftadır yaşam mücadelesi veren Bektaş’tan akşam saatlerinde acı haber geldi. Entübe olan hasta, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Merhumun naaşının gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi ve Ketenköyü’ndeki hanelerine getirilerek burada helallik alınmasının ardından öğle saatlerinde kılınacak cenaze namazına müteakip Ketenköyü Mahalle Mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor. Harun Bektaş, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Karaağaç Haber olarak merhum ağabeyimize Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.