DOLAR32,5581% -0.03
EURO34,9321% 0.03
STERLIN40,5800% 0.02
FRANG35,7015% -0.05
ALTIN2.428,83% -0,05
BITCOIN66.280,00-0.388

Halil Karaağaç, Aza Adaylarını Tanıttı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Halil Karaağaç, Aza Adaylarını Tanıttı

Karaağaç muhtar adaylarından Halil Karaağaç, listesindeki aza adaylarını tanıttı.

Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Halil Karaağaç, 31 Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimlerde, heyet listesinde yer verdiği arkadaşlarını tanıttı.

İşte, Halil Karaağaç’ın aza listesindeki isimler: (Fotoğraftaki diziliş sırasına göre)

1- Abdullah (Gökmen) Demir (üst sıra – soldan ikinci)
2- Ali Hikmet Yağcı (üst sıra – sağdan ikinci)
3- Bayram Tozan (üst sıra- sağdan birinci )
4- İsmail Ural (alt sıra – soldan birinci)
5- Muhammet Say (alt sıra – soldan ikinci)
6- Mustafa Ark (alt sıra – sağdan ikinci)
7- Yılmaz Hamarat
(alt sıra – sağdan birinci)

Abdullah (Gökmen)Demir: 1976 doğumludur. Karaağaç – Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet etmektedir. Mustafa Demir’in büyük oğludur. Ortaokul mezunudur. İnşaat ve dekorasyon işleri ile çiftçilik ve hayvancılık yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Ali Hikmet Yağcı: 1960 doğumludur. Karaağaç – Topallar Mahallesinde ikamet etmektedir. (Merhum) Abdullah Yağcı’nın büyük oğludur. İlkokul mezunudur. Esnaflık yapmaktadır. Evli ve beş çocuk babasıdır.

Bayram Tozan: 1968 doğumludur. Karaağaç – Topallar Mahallesinde ikamet etmektedir. Ahmet Tozan’ın büyük oğludur. İlkokul mezunudur. Çiftçilik ve hayvancılık yapmaktadır. Evlidir.

İsmail Ural: 1960 doğumludur. Karaağaç – Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet etmektedir. (Merhum) Mahmut Ural’ın ortanca oğludur. İlkokul mezunudur. Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Muhammet Say: 1989 doğumludur. Karaağaç – Merkezde ikamet etmektedir. Hüseyin Say’ın ortanca oğludur. Lise mezunudur. Hafriyat işleri ile iş makinesi operatörlüğü yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Mustafa Ark: 1964 doğumludur. Karaağaç – Dağdibi Mahallesinde ikamet etmektedir. (Merhum) Hasan Ark’ın oğludur. İlkokul mezunudur. Çiftçilik ve hayvancılık işleriyle meşgul olmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yılmaz Hamarat: 1972 doğumludur. Karaağaç – Acılık Mahallesinde ikamet etmektedir. Mehmet Hamarat’ın oğludur. İlkokul mezunudur. Çiftçilik ve hayvancılık yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.




Karaağaç halkından destek beklediklerini dile getiren Halil Karaağaç, çeşitli sivil toplum kuruluşlarındaki tecrübesi ile esnaflık birikiminden yola çıkarak aday olduğunu vurgularken ekibiyle birlikte büyük projeleri hayata geçirmeye gayret edeceklerinin altını çizdi.

Karaağaç Haber olarak Halil dayımıza ve diğer büyüklerimize adaylıklarının hayırlı olması temennisiyle başarılar diliyoruz.