DOLAR32,5995% 0.37
EURO34,8313% 0.26
STERLIN40,6414% 0.1
FRANG35,8800% 0.76
ALTIN2.493,04% 0,34
BITCOIN2.125.2025.291

Gülsever Durmuş Vefat Etti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gülsever Durmuş Vefat Etti

Karaağaç sakinlerinden Kocaeli / Başiskele – Kullar’da ikamet eden Gülsever Durmuş (65) yakalandığı Koronavirüs (Covid-19) sebebiyle dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir süredir yüksek (hiper) tansiyon, diyabet (şeker) ve kalp rahatsızlıkları bulunan Durmuş, geçtiğimiz hafta evinde rahatsızlandı. Ailesi tarafından Kocaeli – SEKA Devlet Hastanesine kaldırılan kadının yapılan muayenesinde akciğerlerinde iltihaplanma tespit edildi. Koronavirüs (Covid-19) testi de yapılan hastanın sonucu pozitif çıktı. Delta varyantına yakalandığı anlaşılan Durmuş, hastanede tedavi altına alındı. 2 gün müşahede servisinde gözetim altında tutulan hastanın sağlık durumunun kötüleşmesi sebebiyle tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildi. Yoğun bakımda tedavisi devam ederken bir süre sonra entübe olan kadın, yaklaşık bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybederek dün akşam saatlerinde vefat etti.

Durmuş’un daha önce iki doz Sinovac (Çin) aşışı olduğu, rahatsızlanmadan yaklaşık 10 gün önce de Biontech (Alman) aşısı yaptırdığı ancak 3. doz aşısını yaptırdıktan sonra virüse karşı henüz yeterli bağışıklık (antikor) kazanamadan delta varyantına yakalandığı öğrenildi.

Merhumenin naaşı, gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edilerek Kocaeli Kent Mezarlığı Morguna kaldırıldı. Gasil ve dezenfeksiyon işlemlerinin tamamlanmasına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kullar’daki hanelerine götürülecek olan mevta, burada helallik alınmasının ardından bugün (03 Eylül 2021 Cuma) öğle saatlerinde Kullar Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Gülsever Durmuş, Karaağaç sakinlerinden Kaynak Mahallesinde ikamet eden Hasan Ulaş ve -merhum- Mehmet Ulaş’ın kardeşi oluyordu.

Karaağaç Haber olarak Gülsever teyzemize Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.