DOLAR32,4782% -0.07
EURO34,8566% -0.46
STERLIN40,6796% -0.43
FRANG35,5423% -0.23
ALTIN2.441,17% 0,20
BITCOIN64.029,94-0.925

Gülşen Sıbıç & Ali Cin Nişanlandı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Gülşen Sıbıç & Ali Cin Nişanlandı

Karaağaç sakinlerinden Karşı Mahalle’de ikamet eden -merhum- Hacı Kemal & Fatma Sıbıç çiftinin kızları Gülşen ile İstanbul – Başakşehir’de ikamet eden Mustafa & -merhume- Emine Cin çiftinin (aslen Ordu – Ünyeli) muhasebeci olan oğulları Ali, birlikteliklerini bir adım daha öteye taşıdı.

Gülşen & Ali çifti, 31 Mart 2018 Cumartesi akşamı gerçekleşen kız istemesinin ardından aile arasında yapılan sade bir törenle söz yüzüklerini takmıştı.

Bir süre önce aile yakınları aracılığı ile tanışan çift, birlikteliklerini bir adım daha öteye taşıma adına nişan kararı almıştı. Gülşen & Ali çifti, 01 Nisan 2018 Pazar akşamı Karaağaç Baht Köşkü Kültür Merkezi’nde düzenlenen görkemli bir törenle nişanlandı.

Cemiyet için yüzlerce kişi Karaağaç’a adeta akın etti. Geceye gelin ve damadın aile eşrafı, komşuları ve arkadaşları gibi pek çok davetli katıldı. Gelinin ailesi uzaktan ve yakından gelen tüm davetlilere, kendi hanelerinde yemek ikram ederek misafirlerini ağırladı.

Çiftin nişan çekimleri ise Kandıra / Kefken – Pembe Kayalar’da yapıldı. Kandıra’nın tanınmış fotoğrafçılarından Foto Öztürk, yaklaşık 1,5 saat süren çalışma sonucu genç çifte birbirinden güzel resimler çekti.

Havanın kararmaya başlamasıyla birlikte saat 19.00’da konvoy eşliğinde köy turu yaparak salona gelindi. Karaağaç düğünlerinin vazgeçilmezi Okrestra Engin’in ekibinden Piyanist Erdican Çetinkala’nın sahne aldığı, Kemençeci Onur (Der) ve Karaağaç Haber imtiyaz sahibimiz Numan Sıbıç’ın kemençesi ile eşlik ettiği gecede, davetliler deyim yerindeyse horona doydu.

Davetlilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Gülşen & Ali çiftinin heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Genç çift, 16 Haziran 2018 Cumartesi (Ramazan Bayramı’nın 2. günü) Karaağaç Baht Köşkü Kültür Merkezi’nde gerçekleşmesi planlanan düğünle hayatlarını birleştirecek.

Karaağaç Haber olarak Gülşen & Ali çiftine ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) tamamına erdirsin.

Not: Nişan gecesine ait videolar YouTube sayfamızdan yayınlanmaya devam etmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak güncel videolarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube Sayfamıza Erişmek İçin Tıklayın