DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Gülşah Silik & İhsan Kılıç Evleniyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gülşah Silik & İhsan Kılıç Evleniyor

Sakarya / Kaynarca – İşaret Mahallesi sakinlerinden Ertan & Gülşen Silik çiftinin İstanbul’da özel bir bankada görevli kızları Gülşah (27) ile aslen Kırşehirli, Mustafa & Ülkü Kılıç çiftinin İstanbul’da özel bir bankada görevli oğulları İhsan (30) hayatlarını birleştirecek.

Bir süre önce birlikte çalıştıkları şirketin eğitimlerinde tanışan genç çift, geçtiğimiz yıl ekim ayında gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından aile arası düzenlenen törenle söz ve nişan yüzüklerini bir arada takmıştı.

Birlikteliklerini ömür boyu sürdürmek isteyen Gülşah & İhsan çifti, 13 ile 16 Eylül tarihlerinde planlanan kına gecesi ve görkemli bir düğünle dünya evine girecek.

Kına Gecesi:

– Tarih: 13 Eylül 2023 Çarşamba
– Saat: 19.00 – 23.00 arası
– Yer: İşaret Mahallesi Köy Meydanı
– Adres: İşaret Mahallesi Merkez Mevkii Köy İçi Yolu Kaynarca / Sakarya
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Düğün:

– Tarih: 16 Eylül 2023 Cumartesi
– Saat: 18.30 – 23.00 arası
– Yer: Hünkar Park Düğün Salonu
– Adres: Tekeler Mahallesi Karasu Caddesi No:54 (Fatih Endüstri Meslek Lisesi karşısı) Adapazarı / Sakarya
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Düğün günü saat 15.30’da İşaret Mahallesindeki kız evinden gelin alması gerçekleştikten sonra araçlarla konvoy yapılarak Sakarya’ya gelinecektir. Adapazarı’nda kısa bir şehir turu atıldıktan sonra da düğün salonuna geçilecektir.

Saat 18.30’da gerçekleşmesi planlanan nikah töreniyle ortak bir ömre “Evet” diyecek olan genç çifte tüm davetliler şahitlik edecek, ardından da düğün cemiyeti başlayacaktır.

Not: Kına gecesi ve düğün saz ekipli olacaktır. Kına gecesi ile düğünde Karadenizli ses ve kemençe sanatçıları sahne alacaktır.

Herkes davetlidir, duyurulur.

Karaağaç Haber olarak Gülşah & İhsan çifti ile ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) tamamına erdirsin, bir yastıkta kocatsın.