DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Gülizar Kara Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gülizar Kara Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden -merhum- Osman Kardeş (Topal Osman olarak bilinen) & -merhume- Ayşe Kardeş çiftinin ortanca kızları ve İzmit / Bekirpaşa Mahallesinde ikamet eden -merhum- Hasan Kara’nın eşi Gülizar Kara (86) bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Alzheimer ve yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıkları bulunan Kara, yaklaşık üç hafta önce evinde rahatsızlanarak aile yakınları tarafından Kocaeli SEKA Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Yapılan muayenesinde alzheimere bağlı olarak beslenme yetersizliği teşhisi konulan hastaya mama tedavisi uygulanmasına karar verilmişti. Midesine PEG takılarak dışarıdan mama desteği sağlanan Kara, iki haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesini bugün sabah saatlerinde kaybetti.

Merhumenin naaşı, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından 08.00 sularında aile yakınlarına teslim edilerek Bekirpaşa’daki hanelerine getirildi.

Cenazesi bugün (11 Haziran 2023 Pazar) hanelerinde helallik alınmasının akabinde Bekirpaşa – Mimar Sinan Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Tavşantepe Mezarlığında toprağa verilecek.

Gülizar Kara; Cengiz, Cemil, Şerif Ali, Cevdet, Celil, Ömer, Muhammet, Ahmet ve -merhum- Bayram Kara ile Nurgül İnan’ın anneleri oluyordu.

Karaağaç Haber olarak Gülizar teyzemize Allah’tan (c. c.) rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.