DOLAR32,5311% -0.04
EURO34,9338% 0.16
STERLIN40,7306% 0.29
FRANG35,5648% 0
ALTIN2.436,85% 0,56
BITCOIN63.429,83-4.406

Görünmez Kaza Yürekleri Ağza Getirdi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Görünmez Kaza Yürekleri Ağza Getirdi

Köyümüz sakinlerinden Gebze – Beylikbağı’nda ikamet eden Erdal & Emine Henki çiftinin minik kızları Büşra Cemre (1,5) talihsiz bir kaza geçirdi.

erdal_emine_henki

Köyümüz sakinlerinden ve esnaflarından Acılık mahallesinde ikamet eden Süleyman & Emine Henki çiftinin torunları ve Erdal & Emine Henki çiftinin de kızları olan Büşra Cemre, kaza geçirdi.

suleyman_henki

Geçtiğimiz gün ağabeyi Çınar Efe (3,5) ile evde oyun oynayan minik kız, ağabeyinin bisiklete bindiğini görünce heyecanla peşine koşarak onu yakalamaya çalıştı. Elini uzattığı anda sağ el yüzük parmağını bisikletin dişlisine kaptıran miniğin kızın parmağı, tırnağının yarısından koptu. Çığlık seslerinin gelmesiyle panik içinde salona koşan anne-baba, Büşra Cemre’nin kanlar içindeki parmağını sıkıştığı yerden çıkararak hemen Gebze – Özel Merkez Hastanesi’ne başvurdu.

erdal_henki

Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından hemen ameliyata alınan bebeğin, sağ kolundan deri dokusu alınarak kopan kısmın yerine dikildi.

busra_cemre

Gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından taburcu edilen Büşra Cemre’nin, doku tutmaması halinde iki hafta sonra ikinci bir ameliyata alınacağı öğrenildi.

geçmiş olsun

Karaağaç Haber olarak Erdal & Emine Henki çiftine ve minik Büşra Cemre’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.