DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.350,67-0.872

Görünmez Kaza Az Kalsın Canından Ediyordu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Görünmez Kaza Az Kalsın Canından Ediyordu

Karaağaç sakinlerinden İstanbul / Esenyurt’ta ikamet eden ve bir şirkette kamyonet şoförü olarak çalışan Leyla Kıcı (46) talihsiz bir kaza geçirdi.

Genç kadının kullandığı kamyonetin geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Halkalı’da trafikte seyir halindeyken lastiği patladı. Aracını uygun bir yere çekip park eden sürücü, bagajdan stepneyi (yedek lastik) alıp lastiğini değiştirmek istedi. Aracın bagaj kapısını açtığı sırada arkasından kontrolsüz bir şekilde gelen motosikletli sürücü, bir anda aracının hakimiyetini kaybederek kaymaya başladı. Refüje doğru sürüklenip Kıcı’ya çarpan sürücü, genç kadını kamyonet ile motosikletin arasına sıkıştırdı.

Kazanın şoku ile ne olduğunu anlayamayan Kıcı, kendini bir anda acı içinde buldu. İki bacağında ciddi ezilme meydana gelen kadın sürücü, güç de olsa kazayı hafif sıyrıklarla atlatmayı başardı.

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan genç kadın, tedavisinin ardından rapor verilerek taburcu edildi. Kaza sonrası hakkında soruşturma başlatılan ve ifadesi alınan motosiklet sürücüsü ise Kıcı’nın kendisinden şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

Karaağaç Haber olarak toplumun geniş bir kesimi tarafından tanınan ve sevilen Leyla ablamız ile ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.