DOLAR32,3123% 0.18
EURO35,1809% 0.12
STERLIN40,8788% -0.34
FRANG35,7121% 0
ALTIN2.280,23% 0,12
BITCOIN2.265.078-0.279

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Geri Manevra Yapan Otomobil Yayaya Çarptı: 1 Yaralı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Geri Manevra Yapan Otomobil Yayaya Çarptı: 1 Yaralı

Karaağaç sakinlerinden -merhum- Gençağa (Halil) & -merhume- Fatma Sıbıç çiftinin Kandıra Merkezde ikamet eden ortanca kızları Fatoş Akbaş, talihsiz bir kaza geçirdi.

Dün öğle saatlerinde çarşı-pazar alışverişi yapmak için Kandıra pazar yerine giden kadın, ihtiyaçlarını aldıktan sonra 15.30 sularında evine dönmek istedi.

Helvacı Caddesi üzerinde park halindeki aracını bulunduğu yerden kaldırmak isteyen ve Kandıra’da emlakçı olduğu öğrenilen bir şoför, geri manevra yaptığı sırada oradan geçmekten olan Akbaş’a (45) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen ve otomobilin tekerleği ayağının üzerinden geçen Akbaş’ın çığlığı üzerine aracını hemen durduran şoför, çevredeki vatandaşların da yardımıyla genç kadını bulunduğu yerden kaldırarak 112 acil servis ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılan kadının sol ayağında ezilme, doku zedelenmesi ve parçalı kırık tespit edildi. Ortopedi polikliniğinde bacağı alçıya alınan genç kadın, müşahede servisinde birkaç saat gözetim altında tutulduktan sonra akşam saatlerinde taburcu edildi. Genç kadının tedavisine bir süre daha devam edileceği öğrenildi.

Kaza sonrası hakkında soruşturma başlatılan ve ifadesi alınan şoför ise Akbaş’ın şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

Karaağaç Haber olarak Fatoş ablamıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.