DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.186,01-1.922

Genç Polis Memuru Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Genç Polis Memuru Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Karaağaç sakinlerinden İstanbul / Ümraniye’de ikamet eden Cafer & Hatun Elmacı çiftinin polis memuru büyük oğulları Özcan (33) amansız hastalığa yenik düştü.

İstanbul / Beykoz – Grup Amirliğinde komiser olarak görev yapan Elmacı’ya iki buçuk yıl önce karaciğer kanseri teşhisi konuldu. Ameliyat olan ve kemoterapi tedavisi gören genç adam, amansız hastalıkla yoğun bir mücadele verdi. Ameliyat olduktan sonra kendini toparlayamayan hasta, yaklaşık sekiz aydır Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatılı tedavi görüyordu. Cumartesi akşamı karaciğer değerlerinin, tansiyon ve kan şeker dengesinin bozulmasıyla yoğun bakım ünitesine alınarak entübe edilen Elmacı, bugün gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Merhumun naaşı, resmi prosedürlerin tamamlanmasının ardından hastane morguna kaldırılmıştı. Cenazesi, 08.00 sularında hastaneden alınarak Üsküdar – Karacaahmet Mezarlığına götürüldü. Gencin naaşı, gasil işlemlerinin tamamlanmasından sonra resmi tören için önce, görev yaptığı Beykoz / Paşabahçe Polis Merkezi Amirliğine getirildi.

Burada düzenlenen törenin ardından Ümraniye’deki hanelerine getirilecek. Ümraniye’deki hanelerinde helallik alınmasının akabinde de öğle saatlerinde cenaze nakil aracı ile Karaağaç – Karşı Mahalledeki baba ocağına götürülmek üzere yola çıkacak.

Cenazesi, bugün (09 Ekim 2023 Pazartesi) Karaağaç’taki hanelerinde de helallik alınmasının akabinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Özcan Elmacı, evli ve bir çocuk babasıydı. Elmacı’nın kısa bir süre önce de görevinde terfi aldığı öğrenildi.

Karaağaç Haber olarak genç kardeşimize Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve polis teşkilatına baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.